24 / 07 / 2024

bahar için tatil önerileri

bahar için tatil önerileri

Doğanın tüm güzelliklerinin açığa çıktığı mevsim olan ilkbahara kavuştuk. İlkbahar, yenilenmenin, mutluluğun ve huzurun mevsimi olarak anılır. Huzur ve mutluluğu taçlandırmanın yolu ise, yeni yerler keşfederek doğa güzelliklerinden ilham alabilmekte gizli

Alarko GYO'dan Hillside Bodrum için 30 milyon Euro'luk kredi sözleşmesi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Bodrum Gündoğan’da yaklaşık olarak 42 dönüm arsa üzerinde hayata geçirdiği yeni otel ve tatil köyü projesi için kredi sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

MEB’den son dakika kararı: Bu sene anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise için kaldırıldı

13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek öğrenciler ve öğretmenler için hafta sonunu kapsayan 9 günlük bir tatile sadece bir hafta kaldı. Ancak bu uzun tatil dönemi öncesinde MEB, önemli bir kararı açıkladı. Bu karar özellikle de öğretmenleri ilgilendiriyor. İşte detaylar...

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Nissan Qushqai’den bahar kampanyası. 200 bin TL için 24 ay vade ve % 49 faiz imkanı. İşte 25 Nisan 2022 güncel fiyatlar

Nissan, otomobilin tahtını devralan SUV’ların lideri konumundaki Qashqai için bahar kampanyası başlattı. Qashqai’ye Nisan ayına özel 200.000 TL %0,49 faiz oranı ve 24 ay vade ile kredi kullanarak sahip olabilirsiniz. İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

bahar için tatil önerileri Haberi

bahar için tatil önerileri

Soğuklar son bulmuş, doğa tüm büyüleyiciliğini gözler önüne sermişken şimdi harika bir tatilin tam zamanı. Bahar tadında harika bir tatil için, Türkiye’nin en önemli seyahat acentalarından TurizmPark, mevsimin en güzel keşif duraklarını sizler için derledi.

Tarih Dolu Bir Şehir: Saraybosna

Balkan turu şehirlerinin vazgeçilmezlerinden Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna, baharda size eşsiz bir huzur ve yenilenme hissi vadediyor. Dini çeşitliliğinden dolayı Avrupa’nın Kudüs’ü olarak adlandırılan Saraybosna’nın iç içe geçmiş kültürel yapısı, Türkiye’ye olan yakınlığı ve göz alıcı Osmanlı mimarisiyle kendinizi evinizdeymişçesine rahat hissedeceksiniz. Bu tarihle harmanlanmış şehri keşfederken heybetli Saraybosna Katedrali’ni, Başçarşı’yı, Gazi Hüsrev Bey Cami’yi ve şehir merkezindeki çeşitli ibadethaneleri ziyaret etmenizi de mutlaka öneriyoruz. Boşnak böreğini ve kahvesini tatmadan dönmeyin!

Batıyla Doğunun Birleştiği Nokta: Belgrad

Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği yerde kurulmuş olan...