27 / 04 / 2024

bakgör city balat fiyatları

bakgör city balat fiyatları

Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçen Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Projedeki dairelerin geneli 4+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim!

Bursa'da hayata geçen Bakgör City-1 283 daire 61 dükkan olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin teslimi 2016 yılının Haziran ayında yapılacak. Bursa Bakgör City-1 satış ofisi iletişim numarası haberimizde yer alıyor.

Bakgör City-1 Balat satılık!

Bakgör City-1 Konutları Bursa Balat'ta hayata geçiyor. Projede 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Bakgör City-1 Balat satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Bakgör City-1 nerede?

283 daire 61 dükkan ile hayata geçen Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projenin Haziran 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Bakgör City 1 Balat görselleri!

Balat'ta hayata geçen Bakgör City 1 projesi Bakgör İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Balat Bakgör City-1 iletişim!

Bakgör City-1 Bursa'da 10 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor. Proje çoğunluğu 4+1 konutlardan oluşan 283 daireden ve 61 dükkandan meydana geliyor.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

bakgör city balat fiyatları Haberi

bakgör city balat fiyatları

Bakgör City-1 Konutları Bursa'nın Balat bölgesinde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin satışları başladı.


Bakgör City-1 Balat projesi Bakgör İnşaat tarafından inşa ediliyor. 10 blok halinde yükselen projede genellikle 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.


Balat Bakgör City-1 Evleri'nin sosyal donatıları arasında kapalı bay-bayan havuz ve kapalı spor salonu, 500 araçlık kapalı otopark, 10 dönümlük dinlenme ve rekreasyon alanı, spor sahası, çocuk spor alanları bulunuyor.


Bakgör City-1 Konutları 283 daire 61 dükkandan meydana geliyor. Projede yer alan konutların ödeme planı şöyle; yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 75'lik kısım da anlaşmalı bankalarla taksitlendiriliyor.


Bursa Bakgör City-1 Konutları satılık daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi Haziran 2016 olarak planlanıyor.









Bakgör City-1 satış ofisi adres:

Beşevler Çamlıca...