28 / 04 / 2024

bakyapı

bakyapı

İnsanların çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, son yıllarda standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti.

BakYapı'dan erken teslimat!

BakYapı, Esenyurt'ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde daireler erken teslim edildi. 2392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alıyor.

Konya Prestij Park'ta fiyatlar!

Bakyapı'nın, Konya Selçuklu'da hayata geçireceği Konya Prestij Park projesinde daire satışları başladı. 642 konuttan oluşan projeye ilgi yoğun. Metrekare fiyatları 1250 ile 1500 lira aralığında...

BakYapı, Rusyalı yatırımcıdan konut projesi teklifi aldı!

Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz." dedi

BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

İstanbul'da Prestij Park, Bursa' da ise Prestij Modern Evleri ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin uluslararası yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı...

Beylikdüzü Prestij Park Bakyapı'da 149 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Beylikdüzü Prestij Park Bakyapı'da yer alan 2+1'lerin fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 60 ay vadelendirme yapılıyor

İstanbul Prestij Park Evleri nerede? İletişim ve adres bilgileri!

İstanbul Prestij Park projesi Beylikdüzü'nde E5 üzerinde, Torium Alışveriş Merkezi'nin yanında yükseliyor...

İstanbul Prestij Park Bakyapı'da 2+1 daireler 139 bin TL'ye!

Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı İstanbul Prestij Park projesinde bulunan daireler 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 0,73 faiz oranı ile ödeme yapılıyor...

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Bakyapı İnşaat Enerji ciro artışında şampiyon oldu!

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Prestij Gold projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Bakyapı, 300 milyon TL’lik yatırım değerinde, Bursa’nın cazibe merkezi Çamlıca’da başladığı Prestij Gold projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı. 

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

Bakyapı yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak Bakyapı “120 ay vade farkı BAKYAPI’dan” kampanyasını başlattı..

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

bakyapı Haberi

bakyapı

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, tüketicilerin bilinçlendiğini ve konut alırken inovatif ürünlerin daha ön plana çıktığım söyledi. Veysel Bakgör, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Bursa İnşaat Fuan'na özel olarak kurdukları örnek dairenin, Ortadoğu'dan gelen yatırımcıların da ilgisini çektiğini söyledi. 


Piyasalardaki seçim kaynaklı belirsizlikler nedeniyle çekinceli hareketler olduğunu kaydeden Bakgör, "Ortadoğu'nun bir arayışa girmesi ve yatırımda Türkiye'yi ön planda tutmasından dolayı Bursa olarak bunu kendi lokasyonumuzda nasıl değerlendirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Prestige Loft projemiz Arap yatırımcılara yönelik. Bu projeyle beraber mevcut olan inşaat sektörünün ivme kazandırdığı her sektöre katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu proje Bursa için de bir ilk olacak" dedi.


2015'TEN UMUTLUYUZ


İnşaat sektörünün Bursa'da şu an biraz durağan seyirde olduğunu dile getiren Bakgör, hava şartlan ve yoğun yağmurların da bunda...