05 / 05 / 2024

Ballıca78 Yapı  kimin 

Ballıca78 Yapı  kimin 

Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Baylan, Cevdet Güngör, Üzeyir Yıldız ve Volkan Eren tarafından kuruldu.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Ballı tarafından kuruldu.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Baylan, Cevdet Güngör, Üzeyir Yıldız ve Volkan Eren tarafından kuruldu.

Ballıca78 Yapı  kimin  Haberi

Ballıca78 Yapı  kimin 

Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi Murat Baylan, Cevdet Güngör, Üzeyir Yıldız ve Volkan Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat malzemeleri alım ve satımı. 2- Her türlü dekorasyon işleri boya ve tamirat işleri yapmak.3- Yatırım amacıyla şirkete arsa alımı yapmak.


Ballıca78 Yapı Ticaret Limited Şirketi adres; BALLICA MAHALLESİ SEYMEN SK. NO:1/1/1...