21 / 07 / 2024

Bankalar şube dönüşümü son durum

Bankalar şube dönüşümü son durum

International Data Corporation'ın (IDC) yürüttüğü araştırma sonuçlarına göre, her geçen gün yeni teknolojiyi daha fazla benimseyen bankalar, 2017 yılında şube dönüşümüne 16 milyar dolarlık yatırım yapmış olacak.

Uzman isimden kentsel dönüşüm uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şube Başkanı Serter Kocababa  tarım arazileri ve doğal sit alanlarındaki kaçak yapılaşmaya değinerek, kentsel dönüşümün kamu yararı gözetilerek doğru projelerle yapılması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı" dedi.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi ödemesi yapıyor?

Bankalar tarafından krediler hakkında art arda açıklama yapılmasının ardından vatandaşlar bankaların hangi konuya ne kadar kredi verdiğini araştırmaya başladı. Peki Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi sağlıyor. Detayları haberimizde...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kur dönüşümünde bankaların komisyonları ertelendi!

Dövizden TL’ye dönüşüm oranı, 15 Nisan 2022 itibarıyla yüzde 10'a, 8 Temmuz 2022 itibarıyla yüzde 20'ye yükselen bankalara 2022 yılının sonuna kadar döviz zorunlu karşılıklardan alınan senelik yüzde 1.5 komisyonun uygulanmayacağı açıklandı.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bankalar şube dönüşümü son durum Haberi

Bankalar şube dönüşümü son durum


Araştırma sonuçları, bankaların 2017 yılında şube dönüşümüne 16 milyar dolarlık yatırım yapmış olacağını ortaya koydu. 


International Data Corporation'ın (IDC) yürüttüğü araştırma sonuçlarına göre, her geçen gün yeni teknolojiyi daha fazla benimseyen bankalar, 2017 yılında şube dönüşümüne 16 milyar dolarlık yatırım yapmış olacak. 


Şubelerin birer dağıtım kanalı olarak bankalar için çok değerli olduğunu, fakat köklü bir dönüşüm geçirmeleri gerektiğini sonucunun elde edildiği araştırmada, şube dönüşümüne yönelik projelerin başarıya ulaşması için gereken temel faktörler, şube ağı dahilindeki şube tiplerinin farklılaşması, iyileştirilmiş bir müşteri deneyimi yönetimi ve nakit hareketleriyle diğer standart işlemlerin hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanması şeklinde sıralandı. 


Şube ağının başarı veya başarısızlığının, müşteri tarafından kabul edilebilirliğiyle doğru orantılı olduğunu ortaya koyan araştırmada, şunlar kaydedildi: 


"Başarıyı garanti etmek için yalnızca şubelerin değil, online ve...