04 / 05 / 2024

Başaranlar Holding yeni yatırımları

Başaranlar Holding yeni yatırımları

Başaranlar Yatırım Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Anadolu'ya Gebze'den açılmayı hedefleyen firmanın sonraki adresi Bursa Antalya Gaziantep ve Eskişehir olacak. Projelerin yeni adresi Anadolu olacak...

Schengen vizesine yeni sistem geliyor! Schengen vizesine nasıl başvuru yapılacak? 

Almanya, Schengen vizesi başvurularında yeni sisteme geçileceği kaydedildi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesi için Almanya, randevu almayı kolaylaştıracak iki aşamalı bir uygulamayı yürürlüğe aldığını duyurdu.

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Çalışanlar dikkat! Ocak 2024 asgari ücret görüşmeleri resmen başlıyor! Yeni komisyon kurulacak!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay, ilerleyen günlerde asgari ücret görüşmelerine başlanacağını söyledi. Atalay, yeni bir komisyon kuracaklarını ifade etti.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Ev sahibi ve kiracılar için yeni dönem 1 Eylül'de resmen başlıyor! 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıklar için başlatılan yeni sistem 1 Eylül itibarıyla hayata geçiyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Boğazlardaki yeni tarife belli oldu! Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Boğazlardan geçecek gemilerden alınan ton başına ücrette yeni tarifeyi açıkladı. Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Başaranlar Holding yeni yatırımları Haberi

Başaranlar Holding yeni yatırımları



Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASÎAD) kurucusu, Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, projelerinin yeni adresinin Anadolu olacağını söyledi. Başaran, "Bursa, Antalya, Gaziantep, Eskişehir gibi gelişmekte olan kentler konut yatırımları açısından önemli potansiyele sahip. Büyük kentler doldu, büyük kentlerin çevrelerinde yer alan Gebze gibi merkezler de gayrimenkul yatırımları açısından potansiyel taşıyor. Biz de Gebze ve civarında gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planlıyoruz. 

Anadolu'ya Gebze'den açılacağız" dedi. 


'KİRA SATIŞ MODELİ CANLANDIRIR' Ömer Faruk Başaran, emlak sektörünün daha fazla canlanabilmesi için başta ingiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde kullanılan kira satışı (leasehold) sisteminin kullanılabileceğini kaydetti. Başaran, sistemin tapu satış yönteminden farklı olarak gayrimenkullerin 49 veya 99 yıllığına kiralanmasını şeklinde özetlenebileceğini belirtti.


 YELDA AKGÜN ŞENEL/ Habertürk...