05 / 05 / 2024

Başiskele yol projeleri

Başiskele yol projeleri

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Başiskele yol projeleri Haberi

Başiskele yol projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Büyükşehir ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı. Yol çizgileri ile V kanal yapımı tamamlanan yol ulaşımı güvenli bir hale getirdi.



10 BİN METREKÜP BETON


Başiskele ilçesinin Aksığın, Tepecik ve Serindere köylerini bağlayan 12 bin 500 metrelik beton yol birçok mahallenin bağlantısını sağlıyor. Yol bölümünde 10 bin metreküp beton uygulaması yapıldı. Beton yol boyunca yağmur suyu için V kanal oluşturuldu. Emniyet çizgilerinin çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.



Kocaeli Büyükşehir...