05 / 05 / 2024

batıgözün kaç şubesi var

batıgözün kaç şubesi var

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak! Başvurular için son 10 gün! Kaçırmayın!

Merakla beklenen iş ilanını yayımlayan Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak. Söz konusu başvurular için son 10 güne girildi. Sakın kaçırmayın...

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Maaş zamları şekilleniyor! Memur ve memur emeklilerinin gözü 22 Ağustos'ta!

Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci 22 Ağustos'ta sona eriyor.  Memur ve memur emeklileri gözünü 22 Ağustos'a çevirdi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Makita DRC200Z Robot Süpürge; Özellikleri hayran bırakıyor, fiyatı göz korkutuyor

Yüksek fiyatıyla alıcıların gözünü korkutan Makita DRC200Z Robot Süpürge özellikleriyle de kendine hayran bırakıyor. İşte detaylar...

batıgözün kaç şubesi var Haberi

batıgözün kaç şubesi var

Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Batıgöz'ün Manisa'da böyle bir merkezi açmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Batıgöz yönetimine teşekkür etti. Batıgöz Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, "Manisa'dan gelen hastalarımız kendi bölgelerinde daha kolay ulaşımla Batıgöz hizmetini alabilecek. Hedefimiz Türkiye'nin her bölgesine sağlıkta aynı hizmet kalitesini ulaştırmak. Bu anlamda her zaman empatiyi temel alan hizmet anlayışımız, yatırım yaptığımız bölgelerde bize yardımcı oluyor" dedi.


Ülkeye katkı sunacağız 


Sağlık Bakanlığı'nın sektörel...