30 / 04 / 2024

Batuhan Başavcı gayrimenkul

Batuhan Başavcı gayrimenkul

İntegral Menkul Değerler Araştırma Departmanı Analist'i Batuhan Başavcı Emlak Konut'un ikincil halka arzını gerçekleştirmesi üzerine ' Gayrimenkul sektörü Emlak Konut ile kalkınmayı amaçlıyor ' dedi...

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Konut sitesi aidatlarına yüzde 130 zam! 

Konut sitelerinde aidat zamları belirlenmeye başladı. Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün, aidat artışlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi. 

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Fırsatçılar iş başında! Gayrimenkul uzmanları uyardı! 

Yeni Evim Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş umutlanırken, fırsatçılar da ortaya döküldü. Orta gelir grubu için sıfır konut kampanyasında detaylar netleşmeye başlarken, kampanya ile sağlanan düşük faizli kredi olanağını kötüye kullanmaya çalışan fırsatçılar, ev fiyatlarını adeta

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu resmen başladı! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem!

Takasbank Genel Müdürü Avşar Sungurlu, Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

30 Kasım’a kadar ödemelisiniz! Yoksa cezadan kaçamazsınız! İşte detaylar!

Emlak vergisi için uyarılar gelmeye başladı. Gayrimenkul sahibi olan vatandaşlara 30 Kasım’a kadar süre tanındı. İşte detaylar!

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Kiracılar dikkat! Yüzde 25'in üzerinde kira artışını kabul ettiyseniz bunu mutlaka yapın

Yüzde 35'lik sınırın üzerinden üç ay geçti. Ev sahipleri ve kiracılar yüzde 25'in üzerinde rakamlarda uzlaşmaya başladı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı kiracılara önemli bir uyarıda bulundu.

Batuhan Başavcı gayrimenkul Haberi

Batuhan Başavcı gayrimenkul

Türkiye’nin büyüme konusunda lokomotif sektörlerinden olan ve 200 yan sektörü besleyen gayrimenkul sektörünün yurt içindeki en büyük firması olan Emlak Konut, ikincil halka arzını gerçekleştiriyor. Bu halka arz, Türkiye’nin en yüksek montanlı ikincil halka arzlarından biri olacak. Yapılan hisse satışlarının yüzde 80’inin yabancı kurumsal yatırımcılara gerçekleştirilecek olması ciddi bir başarı. Gelen fon ile yeni projeler üretip ekonomiye katkı sağlanmasının ise ülke büyüme oranına pozitif etkisi olmakla birlikte, Emlak Konut yapısı gereği hem lüks konutlar yaparak kâr elde etmekte hem de ucuz konut arzı ile sosyoekonomik sorumluluğunu yerine getirmek için kâr marjlarını çok düşük tutarak satışlar gerçekleştirmekte. Emlak Konut, satış gelirlerinin yüzde 60’ını yüklenici firmalara arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ile sağlarken, konut ve ticari ünite satış gelirlerinin payını da...