28 / 07 / 2024

Baymak bayi bes

Baymak bayi bes

Yaklaşık iki yıl Hollandalı BDR Thermea Grubu'na dahil olan Baymak, büyük bir değişim hareketi başlatmıştı. Bu sürede 10 yeni ürün çıkaran şirket, özellikle yüksek teknolojili ürünleriyle dikkat çekiyor.

BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor! 

Hükümet Bireysel Emeklilik Sistemi'nden (BES) çıkışları önlemek için yeni düzenlemeler yapıldığı kaydedildi. BES'te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz itibarı ile başlamış olacak. Bu yeni sistemin avantajları ne olacak? 

BES'i olanlar için yeni dönem geliyor!

BES'i olanlar için yeni dönem başladığı kaydedildi. Bireysel Emeklilik Sistemi içinde olanlar birikimlerini bozmadan teminat göstererek kredi çekebilecekler. Üstelik birikimleri yine yükselmeye de devam edecek. 

BES birikimi ile kredi kullanma dönemi başladı

Bireysel emeklilik sistemindeki (BES) katılımcılar birikimlerini "alacağın devri yoluyla teminat göstererek" kredi kullanırken hem acil nakit ihtiyacını karşılayabilecek hem de hak ve birikimlerini koruyabilecekleri kaydedildi.

İş Bankası "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi" uygulamasına başladı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken, katılımcılar için getirilen yeni düzenleme ve uygulamalarla sunduğu avantajlar da artırılıyor. Son olarak İş Bankası, BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi uygulaması başlattı. İşte ayrıntılar…

BES’te kaybettiren nedenler!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi artsa da akıllardaki soru işaretleri bitmiyor.  Peki BES’te kazanmanın önündeki engeller neler? İşte cevabı

Borsada hisse mi, BES’te BIST 100 fonu mu almak daha kazançlı?

Uzun dönem yatırımı düşünenler için borsanın yanı sıra Bireysel Emeklilik Sistemi BES’te sıkça tercih edilmeye başlandı.  Uzmanlar, borsa yerine BES’te hisse fonu alanların daha çok kazandığını belirterek, o hesabı paylaştı.

Yaşı 45-46 olanlar BES yaptırsın, maksimum fayda sağlarsınız!

Her yaşta katılımın mümkün olduğu Bireysel Emeklilik Sistemi’ne girmek isteyenler için bir tavsiye geldi.Yüzde 30 devlet katkısının sağlandığı BES’e 45-47 yaşında girmenin kazançlı olduğu belirtildi.

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) emekliye kaybettiriyor

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) katılım artarken, fon yöneticisi Haydar Acun mevcut sistemin emeklilere kaybettirdiğini söyledi. Acun nedenini de şöyle açıkladı.

BES’te daha çok kazandıran yöntem, uzmanı açıkladı: 10 yıl detayı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) ilgi her geçen gün artıyor. Peki BES’ten daha çok getiri sağlamak mümkün mü? Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’te paranın yatırım gücünü artırmak için 10 yıl detayına dikkat çekerek açıkladı.  

BES’e para koyanlar ne kadar kazanıyor?

Uzun dönem yatırım yapmak isteyenlerin son dönemde tercih ettiği Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Uzmanlar küçük birikimleri doğru fonlarla katlamanın mümkün olduğunu belirterek, 100 aylık bir fon getirisi paylaştı.

BES kısmi ödeme başvurusu nasıl yapılır? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), biriken tutarın yarısını almaya imkan tanıyan kısmi ödeme uygulamasının başvuru şartları belli oldu. BES kısmi ödeme için nasıl başvurulur? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır? İşte bilinmesi gerekenler…   

BES ödemelerini aylık mı yoksa yıllık mı yapmak daha çok kazandırıyor?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), Türkiye’de uzun vadeli tasarruf ve yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Katılımın her geçen gün arttığı BES’te yüksek kazanç sağlamak için ne yapılmalı. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Yeni ev alacaklar dikkat: BES birikiminizin yüzde 50'sini kullanabilirsiniz! BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla

Bireysel Emeklilik Sistemi çerçevesinde hayata geçirilecek Kısmen Ödeme Uygulaması 1 Temmuz'da başlayacak. İşte BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla...

Baymak bayi bes Haberi

Baymak bayi bes

Yaklaşık iki yıl Hollandalı BDR Thermea Grubu'na dahil olan Baymak, büyük bir değişim hareketi başlatmıştı. Bu sürede 10 yeni ürün çıkaran şirket, özellikle yüksek teknolojili ürünleriyle dikkat çekiyor. Enerji verimli ürünleriyle büyük kurumsal projelere çözümler sunan şirket, lider, modern tasarımlı ve yüksek Avrupa teknolojili ürünlere odaklanmış durumda. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, şirkette her alanda büyük bir değişim yaşandığını anlattı. Çolak, bayi sisteminde yapıcakları önemli bir yenilikle ilgili şu bilgileri verdi: "BDR Thermea Gruba dahil olduktan sonra müthiş bir ivme kazanarak her alanda dev yatırımlar yaptık. Gerek iç yapılanmada, gerekse bayilerle olan iletişimde büyük adımlar attık. Şimdi de sektörde örnek olacak bir ilke daha imza atıyoruz ve bayilerimizin geleceğe daha güvenli bakması için onların bireysel emeklilik sistemine katılımını destekliyoruz....