01 / 05 / 2024

Bayrampaşa sağmalcılar icradan bina

Bayrampaşa sağmalcılar icradan bina

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bayrampaşa'da bulunan betonarme binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 4 milyon 569 bin TL olarak belirlendi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbullular dikkat! Beklenen o tarih belli oldu!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Bayrampaşa Sağmalcılar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bayrampaşa Sağmalcılar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm planı iade edildi!

İBB Meclisi, Bayrampaşa Sağmalcılar'daki kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planı, tekrar görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na iade etti..

Kentsel dönüşüm çok zor ve meşakkatli bir süreç!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayrampaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'ni ziyaret etti. Kurum, "Eski Sağmalcılar Cezaevi'nin bulunduğu alan. Yaklaşık 250 bin metrekarelik alanda 2 bin 275 konut üretiyoruz" dedi...

Bayrampaşa sağmalcılar icradan bina Haberi

Bayrampaşa sağmalcılar icradan bina

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 2013/5346 Esas


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Tapu Kaydı : İstanbul ili, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mah., 5029 parsel de kain arsa vasfında 200

m2 yüzölçümlü taşınmaz.


Özellikleri: Satışa konu taşınmaz Bayrampaşa, Yıldırım mahallesi, Eski Edirne Asfaltı île İkizler sokak kesişiminde, İkizler sokaktan 1, Eski Edime Asfaltından 213A kapı nolu binadır. Taşınmaz tapu kaydında "arsa" olarak kayıtlı ise de, yerinde bodrum+zemin+asma+5 normal+çekme katlı betonarme karkas tarzlı bina inşa edilmiştir. Dış cephesi btb kaplı binanın keşif anında boş olduğu görülmüştür. Binanın bodrum, zemin ve asma katına Eski Edirne Asfaltından, normal katındaki mahallere de İkizler sokaktan ulaşılabilmektedir. Birbiri ile dâhili merpenle irtibatlı olan bodrum+zemin+aşma katta önceden bir banka şubesinin faaliyet gösterdiği beyan edilmiştir. Zeminler...