30 / 04 / 2024

bayrampaşadaki gayrimenkul projeler

bayrampaşadaki gayrimenkul projeler

Bayrampaşa bölgesi yeniden yatırımcıların yeni gözdesi oldu. 2010 yılında metrekaresi 1.800 liradan satılan dairelerin güncel fiyatı ise minimum 5 bin 500 liraya yükseldi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 7 milyon 559 bin 275 TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Atilla Yılmaz ve Tuncay Dönmez ortaklığında kuruldu.

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekinci tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakan Demirol ve Yücel Körpe ortaklığında kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tacir ve Ziya Tacir ortaklığında kuruldu.

bayrampaşadaki gayrimenkul projeler Haberi

bayrampaşadaki gayrimenkul projeler

İSTANBUL Avrupa yakasında yerleşimle sanayinin iç içe olduğu Topkapı - Bayrampaşa aksında son 3 yılda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri, bölgedeki gayrimenkul piyasasını tekrar canlandırdı. Cevizlibağ'daki eski fabrika alanlarının konut projeleri olarak değerlendiren inşaat firmaları bir taraftan şehre yeni bir kimlik katarken, bir taraftan da yeni nesil ofis, konut ve iş yeri ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sur Yapının Bayrampaşa -Eyüp aksında başlattığı ofis - AVM projesinin ardından Artaş İnşaatın Kale Grubu ile Cevizlibağ'da inşa ettiği Avrupa Konutları, Timur Gayrimenkul'un üç adet NEF projesi ve Beyaz İnşaat'ın 6 yıldır geliştirdiği konut projeleri ile Topkapı - Bayrampaşa bölgesi yeniden yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.


BAYRAMPAŞA - EYÜP'E SUR DAMGASI 

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Bayrampaşa girişinde yer alan Sur Yapı imzalı Axis İstanbul, şehrin önemli noktalarına...