26 / 12 / 2024

Belçika toprak takası

Belçika toprak takası

Hollanda ve Belçika, bulunan bir cesedin yarattığı krizin ardından toprak takası işlemi gerçekleştirdiler. 

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi yapıldı!

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi gerçekleştirildi. İki ülke arasında yetki sıkıntılarına neden olan topraklara yönelik yeni sınır anlaşması, resmi onayların ardından 1 Ocak'ta yürürlüğe girdi.

Gayrimenkul alacaklara uzmanından tavsiye: Konut için nakit ya da arsa ve arazi takası teklif edilebilir! Fırsat var!

Toprak Yatırımcısı ve Toprak Rehberi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, gayrimenkul alacaklara takas tavsiyesi verdi. İşte o açıklama...

Sit alanındaki yerini takas etmek isteyenler dikkat! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sit alanındaki yerin devlete takası için izlenmesi gereken adımları yazdı. 

Belçika’daki sosyal konut sahibi Türkiye’deki mülkü sebebiyle 10 senelik evinden oldu!

Belçika’da bir mahkeme, 10 sene önce Zele'de bir sosyal konut satın alan kişinin, Türkiye’de mülkü olduğu için evi geri teslim etmesine karar verdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Konut krizi Hazine arazilerinin satışıyla çözülür mü? Belçika yüzölçümünden büyük bir alan satılacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, hükümet tarafından barınma sorununun çözülmesi için Hazine arazilerinin satışa sunulmasının planlandığını anımsattı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Avrupa'da evsiz sayısı katlanıyor! Daha fazla sosyal konut ve uzun vadeli çözüm gerekiyor! 

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olacak şekilde Avrupa'nın pek çok ülkesinde artan yaşam maliyetlerinin yol açtığı "uygun fiyatlı konut sıkıntısı" ve "sosyal konut eksikliği" sebebiyle sokaklarda yaşamak zorunda kalanların sayısı her geçen gün katlanıyor. 

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

AB tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı patladı. Katar lehine lobicilik yapan parlamenter tutuklandı

Avrupa Birliği tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı ile çalkalanıyor. Tutuklanan Yunan parlamenterin evinde 600 bin euro nakit para bulundu. Belçika polisinin hafta sonu operasyonunun, pazartesi yapılacak Katar  ile ilgili oturumdan hemen önce yapılması dikkat çekti

Haftada 4 gün mesaiye geçtiler! Üstelik maaş da aynı kalıyor!

Belçika’da tam zamanlı bir işte haftada 5 gün yerine 4 gün mesai yapabilmeye imkan sağlayan yeni düzenleme 20 Kasım’da hayata geçiriliyor.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Gazda tavan fiyat dönemi!

İtalya, Polonya, Yunanistan ve Belçika'nın Avrupa Birliği (AB) içinde gaz için dinamik tavan fiyatları önermek için harekete geçtiği öğrenildi.

Belçika toprak takası Haberi

Belçika toprak takası

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bulunan cesedin yerinden kaynaklı olarak Belçika polisi Hollanda'dan izin alarak inceleme yapmak zorunda kalıyordu. Ancak yasal zorluklar nedeniyle cesedin bulunduğu yere tekneyle gidilebiliyordu.

Hiçbir ülkenin denetim yapmadığı yarımadanın "yasa dışı partiler, uyuşturucu anlaşmaları ve fuhuş için kullanıldığı", ancak bulunan cesetle birlikte sorunun çözülmesi gerektiği açıklandı.

İki ülke 200 dönüme yakın toprağı takas ederek, 1843'te anlaşılan sınırı yeniden çizdi. Böylece Hollanda polisinin bölgeyle ilgilenmesi kararlaştırılmış oldu.