19 / 05 / 2024

Belören Enerji

Belören Enerji

Belören Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Enerji krizi patladı! İflas dalgası kasıp kavuruyor

Avrupa’da elektrik ve doğalgazdaki krizi şirketleri batırmaya başladı. Almanya’da birçok fabrika iflas edip, işçileri işten çıkardı. İngiltere ise bin 933 firma iflasını açıkladı. Ayrıca Belçika’da 10 gıda şirketinden 4’ü riskli durumda. Enerji şirketleri de hükümetlerden yardım bekliyor.

Enerji krizine yeni tedbirler geldi!  Vergilendirmeye gidiliyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla başlayan enerji krizi Avrupa’da kendini hissettirmeye devam ediyor. Belçika yeni tedbirler aldı…

Önlem alınmazsa 5-10 kış korkunç geçecek

Avrupa elektrik fiyatlarını sabitlemeye hazırlanıyor. Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten, AB'de enerji kriziyle ilgili sert bir uyarıda bulundu. Van der Straeten gaz fiyatlarıyla ilgili acil önlem alınması gerektiğini aksi takdirde önümüzdeki 5-10 kışın korkunç geçeceğini söyledi.

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Ukrayna-Rusya savaşı Avrupa’da ki doğalgaz sorununu derinleştiriyor. Belçika Enerji Bakanı, gaz fiyatlarında ki artışlara dikkat çekti…

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Belören Enerji Haberi

Belören Enerji

Belören Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Belören Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1.Elektrik enerjisi üretim tesisi ve bilhassa yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş, rüzgar, bio kütle gibi kaynaklar kullanılarak, elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji üretim santrallerinin kurulmasında, mühendislik ve taahhüt işlerini, enerji ölçüm işlerini, tasarımını, fizibilite ve çevre etki değerlendirmesini, danışmanlığını, ünitelerinin iç ve dış ticaretini, anahtar teslimi sahada kurulumunu, işletmeye alınmasını, işletilmesini ve bakım servisini yapmak ve yaptırmak. 2.Elektrik enerjisi  üretim tesislerinin sahada kurulumunda, her türlü sağlık ve emniyet tedbirleri alınmasında, projenin yönetilmesinde, yapılan işlerin  kalite kontrollerinin yapılmasında mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek. 3.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınması ve Elektrik Dağıtım Şirketlerinden enerji bağlantı izinlerinin alınması, enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine...