15 / 05 / 2024

Berkay Alay

Berkay Alay

NBA Restorasyon İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Alay, Neriman Alay tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ekim'de Pendik'te kuruldu.

Tüketim arttı, üretim yerinde saydı! 'Bugün alayım yarın bu fiyata bulamam diyenler' çoğaldı, bu işte bir terslik var!

Sanayi üretim endeksi, 2023 kasımda aylık bazda yüzde 1,4 azaldı. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tüketim artarken, üretim iki yıldır yerinde sayıyorsa bu işte bir terslik olduğunu söyledi.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Ucuz ev alayım derken tuzağa düşmeyin! Uzmanlar uyardı: 'Hisseli ev' ilanlarına dikkat!

Gayrimenkul sektöründe daha çok arsa ve tarla ilanlarında bulunan ‘hisseli’ tanımına artık konutlarda da karşılaşılıyor. Daha uygun fiyatlı bu konutlar için uzmanlar uyarıyor: cazip görünse de riskler var...

Emekli maaşı ve emekli ikramiyelerinde tam bu kadar kayıp yaşanacak! 

Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, emekli maaş zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte o açıklamalar....

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

Son senelerde devamlı olarak ücreti yükselen ayçiçek yağı ücretleri Ramazan Bayramı ile beraber düşüşe geçti. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş akabinde stoklarda biten ve fahiş ücretlere satılan ayçiçek yağı geçtiğimiz sene sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Kasko yaptırırken aman bunlara dikkat! Aracınızı güvenceye alayım derken risklerinizi büyütmeyin!

Kasko poliçelerine gelen zamlar nedeniyle bazı sürücüler ya araçlarını kaskosuz kullanıyor ya da bazı teminatlardan vazgeçerek prim tutarını düşük tutmaya çalışıyor. Ancak herhangi bir kaza sonrası mağduriyet yaşamamak için kasko yaptırırken bazı hususlara dikkat etmekte yarar var.

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un modellerinden T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışanların sayısında artış yaşandığını duyuran Togg, kullanıcıları “Dikkatli olun” çağrısı yaptı.

Gözlükte korkunç iddia! Gözlük satın alayım derken sakata gelmeyin! Satılan her 5 gözlükten biri denetimsiz!

Gözlerinizi güneşten koruyayım derken sağlığınızdan olmayın. Hem online platformlarda hem de mağazalarda yapılan bazı satışlarda, denetimsizlik nedeniyle göz sağlığının hiçe sayıldığı iddia ediliyor.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Hqe İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hqe İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Yasin Berkay Açıkkapı tarafından kuruldu.

Berkay Alay Haberi

Berkay Alay

NBA Restorasyon İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Alay, Neriman Alay tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu. 


NBA Restorasyon İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Yurt içinde ve yurt...