05 / 05 / 2024

Beşiktaş Futbol Takımı

Beşiktaş Futbol Takımı

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

BJK, Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Futbol Takımı, kısa zaman sonra maçlarını oynamaya başlayacağı yeni stadı Vodafone Arena'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Beşiktaş deprem risk haritası! Beşiktaş depreme dayanıklı mı? Beşiktaş’ta deprem riski var mı?

İstanbul depremi, yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra gündemde yer almaktadır. Peki Beşiktaş depreme dayanıklı mı? İşte detaylar!

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Beşiktaş Futbol Takımı Haberi

Beşiktaş Futbol Takımı

Beşiktaş Kulübünün internet sitesindeki bilgiye göre, stadın yapımına destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu açılış töreninde yer alacak. Açılışta çok sayıda davetli de Vodafone Arena'yı ilk kez görmenin heyecanını yaşayacak.


Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde, pan kurulu üyelerinin de yer alacağı açılışta, davetliler saat 15.30'da stada giriş yapmaya başlayacak. Oluşturulan tören alanına saat 16.30 sıralarında geçiş yapılacak ve saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılış töreni başlayacak. 


Fikret Orman'ın açıklamalarıyla başlayacak törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir konuşma yapacak.


Video gösteriminin ardından davetliler, stadı gezecek. Açılış töreni hatıra fotoğraf çekimiyle sona...