16 / 05 / 2024

Beyaz eşyacılar

Beyaz eşyacılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM kiralarında dövizden TL’ye dönülmesi çağrısının ardından Dayanıklı Tüketim ve Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği (BEYPER), 1 yıl boyunca kira ödemelerinde doların 3 liradan, avronun da 3.30’dan sabitlenmesini istedi.

Beyaz eşya üreticilerinden bankacılara önemli uyarı: Kredi faizlerini artırmayın!

Beyaz eşya üreticileri ihracattaki düşüşten dert yanarken, dış pazarlardaki daralmayı iç satışlar ile dengelediklerini dile getirdi. Üreticiler, sektörün istikrarlı büyümesine devamı açısından mevcut kredi koşullarında da herhangi bir değişikliğe gidilmemesini istedi.

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Arçelik'ten 4 beyaz eşya alana robot süpürge bedava! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Arçelik, mayıs ayına ses getirecek bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markasından dörtlü çeyiz seti alanlar 7 bin 500 TL değerinde robot süpürgeye tek kuruş ödemeden sahip olacak. İşte Arçelik kampanyasının tüm ayrıntıları...

N11'de beyaz eşyalarda indirim fırsatı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi N11'de beyaz eşyalarda indirimli satışlar devam ediyor. Peki N11'de beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

Beyaz eşya sektörü senenin 9 ayında ihracatını korudu

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği’nin (TÜRKBESD) açıklamış olduğu verilerine göre, 2022 yılının dokuz ayında altı ana ürün grubunda ihracat, bir önceki senenin aynı dönemine paralel seyrederken, iç satışlar ise yüzde 5 azaldı. İşte detaylar…

Beyaz eşyada fırsat ürünler! Profilo 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Eylül ayında enflasyon oranları artan gruplardan olan beyaz eşyada kış sezonu artışların artması beklenirken Profilo’nun 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi şöyle. 

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Sıfır beyaz eşya almak temmuz ayında yalan oldu!

Beyaz eşyada artan fiyatlar, ikinci ele olan talebi arttırdı. Satışın olmamasından şikayetçi olan beyaz eşya satıcıları “Evlenecek çiftler geliyor ama genelde bir şey almadan geri dönüyorlar” diyerek dertleniyor.Vatandaş ise, çözümü temiz ikinci el ürün almakta buldu. İşte haberin devamı...

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik gelişme! İşte detaylar!

Beyaz eşya satışlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte merak edilen detaylar!

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Beyaz eşyacılar Haberi

Beyaz eşyacılar

Dayanıklı Tüketim ve Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği (BEYPER) Başkanı Ali Yıldız, sadece son bir ayda AVM içindeki kiraların yüzde 10 arttığına dikkat çekerek, “Kur artışından dolayı zaten piyasada bir güvensizlik oluştu. Hem bizim sektörde hem de diğer perakende pazarında güvensizlik ortamı oluştu. Tüketici iştahı düştü. Satışların azaldığı böyle bir ortamda, kira giderimiz ise kur artışı nedeniyle yükseldi. Sayın Cumhurbaşkanımız, bize ses oldu. AVM’lerde Euro ve dolar olarak alınanan kiralarda, 1 yıl boyunca, doların 3 liradan, Euro'nun da 3.30’dan sabitlenmesini istiyoruz” dedi. Yıldız aksi halde, birçok AVM’nin hayalet duruma geleceğini, mağazaların bir bir kapanacağını, dolayısıyla binlerce kişinin de işsiz kalacağını söyledi.


AVM Kiracıları Derneği, Birleşmiş Markalar Derneği ile temas halinde olduklarını anlatan Yıldız, onlarla da konuşarak kira kurlarının sabitlenmesi konusunda AVM...