04 / 10 / 2024

Beykentte sorun çözülüyor

Beykentte sorun çözülüyor

Beykent Bölgesinde yol açma çalışmaları devam ederken, bölgede ulaşımın rahatlaması ve yaşanan trafik sıkıntısının giderilmesi içinde Beykent Bölgesinin girişinde yol genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarına devam ediliyor.

Laris Pırlanta'da tamtur yüzük fiyatları 21 bin 608 TL'den başlıyor!

Pırlanta markaları arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Laris Pırlanta'da tamtur yüzük fiyatları 21 bin 608 TL'den başlıyor. 

Esenler'de dev dönüşümde sona gelindi: 2011 bağımsız birimlik proje alanındaki son konutlar bugün yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Oruçreis Mahallesi’nde devam eden eski binaların yıkımında sona gelindi. 388 yapı, 2011 bağımsız birim bulunan ve toplam 72 bin 080 metrekarelik alandaki son binalar bugün yıkılıyor. 

Lüks semtlerde 3+1 ev 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, kenar semtte 2-3 milyonluk donatısız evler satılıyor!

Gayrimenkul yatırımında dinamikler sık sık değişiyor. Antalya'da lüks semtlerde 3+1 daire 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, en kenar semtte 2-3 milyon TL'lik donatısız evler hızlıca satılıyor. İşte detaylar...

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Kirada yeni dönem 1 Eylül itibariyle başlıyor! Kira uyuşmazlıkları bir ayda çözüme kavuşacak!

Kira uyuşmazlıklarını bir ay içinde çözüme kavuşturacak olan yeni dönem 1 Eylül itibariyle resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Ödemeler TC kimlik numarasına göre hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen siz de hesaplarınızı bir kontrol edin!

Ödemeler TC kimlik numarasına göre hesaplara peş peşe yatırılıyor... Hemen siz de hesaplarınızı bir kontrol edin... İşte detaylar...

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Beykentte sorun çözülüyor Haberi

Beykentte sorun çözülüyor


Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Bölgesinde yol açma çalışmaları devam ederken, bölgede ulaşımın rahatlaması ve yaşanan trafik sıkıntısının giderilmesi içinde Beykent Bölgesinin girişinde yol genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarına devam ediliyor. İlçenin giderek gelişen ve büyün bölgelerinden biri olan Beykent Bölgesinin en büyük sıkıntılarından biri olan yol girişindeki köprülü kavşak ve yolların dar olması nedeniyle Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yol genişletme ve köprülü kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Köprüye kadar olan alandan Beykent Bölgesi girişine kadar olan bölge, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzeltilerek, yol genişletme çalışması yapılırken, köprünün diğer kalan bölümü ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara başlanılacak. Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı yol genişletme ve köprülü kavşağın düzeltilmesiyle birlikte, bölgede ulaşımın rahatlatılması ve trafik...