01 / 05 / 2024

Beykoz yalı fiyatları

Beykoz yalı fiyatları

Beykoz İcra Dairesi, Anadolu Hisarı Mahallesi'nde bulunan yalıyı satışa çıkardı. Ahşap sahilhane nitelikli gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon TL olarak belirlendi.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Yalı satışlarında patlama!

Gayrimenkul gelirlerinde yaşanan TL'ye dönme şartı ve bu sene başında yürürlüğe alınan değerli konut vergisi, yalılarda kiralama ve satın almaları artırdı. Peki yalı fiyatları ne kadar?

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Yabancı konut yatırımcıları Boğaz'ı sevdi!

Ortadoğulu zengin yatırımcıların Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip yalı ve köşklere ilgisi artıyor. Boğaz'da yalı fiyatları ise 30 milyon liradan başlıyor.

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Ajda Pekkan: Beykoz'daki yalıdan haberim yok!

Ajda Pekkan, doğup büyüdüğü Beykoz’daki yalının satışa çıktığı ve o yalıyı almak için görüşmelere başladığı yönündeki iddiaya, "Yalı mı varmış, benim alacağım mı söylenmiş, hiç haberim yok. İlk kez sizden duyuyorum" dedi..

İstanbul'da rezidans fiyatları yalı fiyatları ile yarışıyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinde yükselen rezidanslarda daire fiyatları yalılar ile yarışıyor. Rezidans dairelerinin metrekare fiyatları 90 bin TL’ye kadar ulaşmış durumda. 

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları 1 milyon 145 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 80 daireden oluşuyor...

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 2017!

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Projede 61 adet iş yeri 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. 

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Beykoz yalı fiyatları Haberi

Beykoz yalı fiyatları

Beykoz İcra Dairesi, Anadolu Hisarı Mahallesi'nde bulunan yalıyı satışa çıkardı. Ahşap sahilhane nitelikli gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon TL olarak belirlendi.


Beykoz İcra Dairesi


2010/3997 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:

Tapu Kaydı : İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadolu Hisarı Mahallesi, Toplar önü Meydanı Mevkii, 61 ada, 1 parselde kain 450,08 metrekare yüzölçümlü, ahşap sahilhane nitelikli taşınmazın tamamı satılacaktır. İntifa Hakkı: 3. kişi lehine 12/01/2001 tarihli 121 yevmiye sayılı intifa hakkı vardır. Taşınmaz intifa hakkına bağlı olarak; intifa hakkına bağlı hak ve yükümlülüklerle birlikte satılacaktır.


İmar Durumu : Boğaziçi İmar Müdürlüğünün 03.12.2014 tarih ve 8033 sayılı yazısına göre; Anadolu Hisarı Mah. 61 ada, 1 parsel, 22.07.1983 onanlı 1/1000 ölçekli Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörünüm Bölgesi...