17 / 05 / 2024

Beyoğlu Vefalılar Derneği

Beyoğlu Vefalılar Derneği

Beyoğlu Turnacıbaşı Sokak’ta Vefalılar Derneği’nin temel atma töreninin açılışını gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Vefalılar Beyoğlu’na vefasını gösterdi” dedi.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Verilen detaylara göre, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 ada 1 parselin bir kısmına ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Camikebir Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 Ada 1 Parselin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Beyoğlu Vefalılar Derneği Haberi

Beyoğlu Vefalılar Derneği

Beyoğlu Turnacıbaşı Sokak’ta Vefalılar Derneği’nin temel atma töreninin açılışını gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Vefalılar Beyoğlu’na vefasını gösterdi” dedi. 


Beyoğlu Turnacıbaşı Sokak’ta Vefalılar Derneği’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Vefalılar Derneği Başkanı Hakkı Baliç, Vefalılar Lisesi Müdürü İshak Aydın, eski Vefalılar Lisesi Müdürü Dr. Sakin Öner, eski öğrenciler katıldı.


 Beyoğlu’nda turizmin sürekli olarak canlandığını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi’nde gezen her 3 kişiden birinin kesinlikle turist olduğunu söyleyerek, “Demek ki tam vaktinde bu temeli atıyoruz. Vefalılar vefalarını gösterdiler. Bütün Vefalıları Beyoğlu’nda görmek bizlere gurur veriyor,” dedi.


 Temeli atılan binanın yığma bir bina olduğunu hatırlatan Başkan Demircan,“binanın dış cephesi duruyor. Eminim ki bina tamamlandığında aynı havayı yakalayacak,”...