02 / 05 / 2024

Beyşehirde atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor

Beyşehirde atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor En kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacak.

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Beyşehir'de Katı Atık Artıma Tesisi hizmete açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Beyşehir’de bir süre sonra yeniden faaliyet geçmeye hazırlanan katı atık arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Beyşehir atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor. Proje, 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye girecek.

Beyşehir'de Atık Su Arıtma Tesisleri hizmete giriyor!

KOSKİ 7. Şube Müdürü Ali Özdemir, geçmiş yıllarda faaliyeti durdurulan atık su arıtma tesisinin tekrar faaliyete geçmesi için 20 Ocak'ta ihalesinin yapıldığını, en kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacağını ve 2015 yılı içinde tekrar faali

Beyşehir'de atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor En kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacak.

Balıkesir'de katı atık toplama teknesi hizmete girdi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ege ve Marmara denizlerine kıyılan olan şehirde sahil temizlemesi yapılabilmesi için 'Katı Atık Toplama' teknesi hizmete soktu. Teknenin kontrolünü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli atılıyor. Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini yarın atıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhannetin Kocamaz Bozyazı'da incelemelerde bulundu. Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.

Beyşehirde atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor Haberi

Beyşehirde atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor.KOSKİ 7. Şube Müdürü Ali Özdemir, geçmiş yıllarda faaliyeti durdurulan atık su arıtma tesisinin tekrar faaliyete geçmesi için 20 Ocak’ta ihalesinin yapıldığını, en kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacağını ve 2015 yılı içinde tekrar faaliyete geçeceğini söyledi.Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi’nin rehabilite edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, “Beyşehir’imizin en büyük sorunlarından biri atık su arıtma tesisinin faaliyette olmamasından dolayı Avdancık, Bayat, Bekdemir, Karahisar, Çivril mahallerimizdeki özellikle yaz aylarında kanallardan gelen kötü kokular ve balçık nedeniyle oluşan sivrisinekler artık sona eriyor. 20 Ocak’ta KOSKİ tarafından ihale edilen arıtma tesisi 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye...