17 / 05 / 2024

BİM kurucu ortağı Mustafa Latif Topbaş

BİM kurucu ortağı Mustafa Latif Topbaş

BİM Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mustafa Latif Topbaş, en zengin 100 Türk listesinde kaçıncı sırada yer alıyor?

GİB açıkladı! Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldı...

Gelir İdaresi Başkanlığı GİB, mücbir sebep hali devam eden iller için son tarihin 30 Nisan 2024'ten 31 Ağustos 2024'e uzatıldığı belirtildi.

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

BİM’de yemek takımı 1900 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak takımı 830 TL’ye, borcam 120 TL’ye düştü!

BİM’in 2 Haziran Cuma günü indirimin geleceği aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel olarak paylaşılırken, 2 yemek takımı 1900 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak takımı 830 TL’ye, borcam 120 TL’ye düşecek. İşte 2 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

BİM kurucu ortağı Mustafa Latif Topbaş Haberi

BİM kurucu ortağı Mustafa Latif Topbaş

Mustafa Latif Topbaş kimdir?

Mustafa Latif Topbaş 1944 yılında İstanbul’da doğdu. 1961’de tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi olan Bahariye Mensucat A.Ş.’de ortak ve yönetici olarak iş hayatına atıldı. 


İlerleyen yıllarda muhtelif sanayi ve ticaret şirketlerinde kurucu ve idareci olarak görev aldı. 1994 yılında BİM’in kurucu ortakları arasında yer aldı ve İdare Meclisi Başkan Vekili olarak görev üstlendi. 


2005 yılından itibaren İdare Meclisi Başkanlığı, Ocak 2010’dan itibaren ise İcra Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.


2009 yılında Forbes'in "en zengin 100 Türk" listesinde 25. sıraya yükselmiştir.


2012 yılı Forbes dergisine göre ise 1.4 milyar US$ serveti ile 14. sırada yer almaktadır.


Mustafa Latif Topbaş evli ve 4 çocuk...