10 / 05 / 2024

bingölde köyler boşaltılıyor

bingölde köyler boşaltılıyor

Peri Vadisi'nde Peri Çayı üzerine Akpmar İnşaat ve Daranhes tarafından yapılan Pembelik Barajı'nda su tutulmaya başlandı. Bu nedenle Dersim, Elazığ ve Bingöl sınırlarında bulunan 12 köy sular altında kalacak.

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

En ekonomik bulaşık makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Aralık 2022 fiyat listesi

En uygun buluşak makinesi hangi adreste satılıyor? Sizler için araştırdık. İşte detaylar...

O modeller artık euro ile satılıyor! Deutz-Fahr 22 Ekim fiyat listesi

Deutz-Fahr’ın yeni teknolojiler ile donatılan 5, 6, 7 ve 9 serisi araçları çiftçinin tüm işlerini maksimum performansla yapma garantisi veriyor. Öte yandan Deutz-Fahr’ın 6, 7 ve 9 serisi traktörleri euro üzerinden satılıyor.

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Evde bakım maaşları yatırılıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan şehirler! Hemen 29 Ağustos listesine bakın!

29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatar? sorularının cevapları sık sık araştırılıyor. Peki 29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Evde bakım maaşı ödeme tarihleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Köyler imara açılıyor iddiası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 30 büyükşehir belediyesinin sınırlarında yer alan kırsal yerleşik alan sınırını 100 metreden 300 metreye yükseltildi. 

Bursa'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltılıyor!

Bursa Osmangazi'de heyelan sebebiyle zarar gören binalarda hasar tespit çalışmaları başladı.

bingölde köyler boşaltılıyor Haberi

bingölde köyler boşaltılıyor

Baraj yetkilileri, baraj göleti altında kalacak 12 köy sakinlerine bir mektup göndererek, köylerini "derhal" boşaltmalarını istedi. Baraj yetkilileri, köylerini boşaltmayanların evlerinden asker zoruyla çıkartacağı tehdidinde bulundu. 


12 köy sakinlerine gönderilen mektupta, Pembelik Barajı'nda bir ay zarfında su tutulacağı, baraj gölü alanında kalan arazinin, konutun ve müştemilatının tamamının kamulaştırıldığı, kamulaştırma bedellerinin ödendiği ve taşınmazlara el koyma kararının kesinleştiği iddia edildi. Aynca mektuplarda, baraj gölünde su tutulduktan sonra su seviyesinin hızla yükseleceği için köylerin boşaltılması gerektiği, arazi üzerindeki ağaçların arazi malikleri tarafından kesilip arazinin terk edilmesi gerektiğine yer verildi. 


 Doğa Koruma gönüllüsü Haydar Çetinkaya, Peri Vadisi üzerinde yapılan Pembelik ıBarajı'nın hukuksuzluğunun daha önce de dile getirildiğini belirterek, şu an mevcut hali ile acele kamulaştırmanın olmadığını, yürütmeyi durdurma kararının olduğunu vurguladı. Yürütmeyi durdurma kararı...