08 / 10 / 2024
fuzul

birleşik fon bankasından satılık gayrimenkuller

birleşik fon bankasından satılık gayrimenkuller

Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Hatay, Isparta ve Muğla'da bulunan 7 adet gayrimenkul satışa çıkacak

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması. Ziraat müşterileri dikkat

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kredi açıklamaları devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan önemli bir açıklama daha geldi. Son dakika yapılan açıklamada vatandaşlara verilecek kredinin detaylarına yer verildi.

İş Bankası'ndan gece yarısı bir bomba geldi. Acil bakın

Son dönemde kampanyalarıyla öne çıkan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan önemli bir kredi kampanyası daha geldi. İşte banka tarafından hazırlanan kampanyanın detayları.

İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!

Son zamanlarda bankalar tarafından hayata geçirilen faizsiz krediler, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bunlardan biri de İş Bankası'ndan geldi.

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası'ndan mükemmel adım

Sırayla bankalar promosyon güncellemeleri yaparken bir güncelleme de İş Bankası'ndan geldi. Emekli vatandaşlara harika imkanlar sunan İş Bankası'nın yeni promosyon tutarlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama geldi... Ziraat Bankası müşterilerine bomba açıklama

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara para iadesi gerçekleştirecek. İşte detaylar...

birleşik fon bankasından satılık gayrimenkuller Haberi

birleşik fon bankasından satılık gayrimenkuller

Birleşik Fon Bankası'nın Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Hatay, Isparta ve Muğla'da bulunan 7 adet gayrimenkulü 14 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için