21 / 05 / 2024

Bitcoin riskli mi

Bitcoin riskli mi

Kripto paralar küresel piyasalardaki geleneksel varlıkların hareketlerini gittikçe daha fazla izlemeye başladı. Peki Bitcoin riskli bir yatırım mı?

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaştan hiç para almadan yapılabilir mi? İşte hesaplaması...

Ülke genelinde 2023 verilerine göre 6,8 milyon riskli konut bulunuyor. Bu konutların kentsel dönüşümü için ise vatandaştan belli miktarda ücret talep ediliyor. Peki Kentsel dönüşümler vatandaştan hiç para almadan yapılabilir mi? İşte hesaplaması...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Hisseli tapu almak riskli mi?

Hisseli tapu almak riskli mi konusu, gayrimenkul alacaklıları tarafından merak edilir. Hisseli tapu, gayrimenkul sahiplerinin ortak hak ve sorumluluklarını belirtir. Peki hisseli tapu almak riskli midir ve bu riskler nelerdir? İşte hisseli tapu alma ile ilgili kapsamlı bilgiler...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Bitcoin yeni haftaya ücret düzeltmesiyle başlarken, kripto para birimi için kritik civarlar tespit edilmeye başladı. Gözler ise haftanın yaşanan olaylarından olacak! Bitcoin ile alakalı ayrıntılar haberde.

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin riskli mi Haberi

Bitcoin riskli mi

Kripto paralar küresel piyasalardaki geleneksel varlıkların hareketlerini gittikçe daha fazla takip eder oldu. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD bankası Goldman Sachs'ın araştırması, ABD teknoloji hisseleri, ham petrol ve devlet tahvilleri ile Bitcoin arasındaki korelasyonun son iki senede ciddi derecede yükseldiğini ortaya koyuyor.

 

REKOR SEVİYEYE ÇIKTI

Bitcoin'in Nasdaq ile korelasyonuna işaret edilirken, Ethereum'un ise S-P 500 ile olan korelasyonunun da rekor seviyeyi gördüğü belirlendi. Bitcoin bu sene geleneksel hisse senetleri piyasalarındaki neredeyse bütün sert dalgalanmaları yansıttı. Wall Street'in teknoloji odaklı Nasdaq Endeksi'nin en büyük şirketlerinin listelendiği Nasdaq 100 Endeksi yılbaşından bu güne yaklaşık yüzde 11 değer kaybetti. Aynı süreçte Bitcoin ise yüzde 18 düştü. 40 günlük korelasyon göstergesi göz önünde bulundurulduğunda Ether ile S-P 500 arasındaki korelasyonun 0.65 ile...