04 / 05 / 2024

Bitlis ipotekli arsa satışı

Bitlis ipotekli arsa satışı

Bitlis ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bitlis'te 12 bin 813 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Beşminare'de yer alan 11 arsayı 12 bin 813, 4 iş yerini ise 89 bin 630 liradan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt'te ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bitlis'te 5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 5 milyon 19 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat ihalesi yapıyor.

Bitlis Güroymak 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Güroymak İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis ili, Güroymak ilçesi, Tahtalı Köyü, Velican Mevkii, 107 ada, 10 parsel numaralı arsayı 6 milyon 838 bin 275 TL'ye icradan satıyor...

Bitlis Tatvan'da 18.4 milyon TL'ye icradan satılık 7 katlı bina ve arsa!

Tatvan İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis Tatvan Çayırönü'nde yer alan 7 katlı bina ve arsasını 18 milyon 412 bin 318 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Bitlis ipotekli arsa satışı Haberi

Bitlis ipotekli arsa satışı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Bitlis ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Çelebi, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin soruları:

1- Bitlis ilinde arazi satın alan yabancı gerçek kişi, şirket veya yabancı ortaklı şirket sayısı nedir? Bunların satın aldığı arazilerin toplam miktarı nedir?

2- Bitlis ilinde arazi satın alan yabancıların ülkelerine göre dağılımı nasıldır?

3- Isparta ilinde arazi satın alan yabancı gerçek kişi, şirket ve yabancı ortaklı şirketlerin satın aldığı arazilerin ilçelere ve yüzölçümlerine göre dağılımı nasıldır?

4- Bitlis ilinde üzerinde ipotek bulunan tarım arazisi tapusu sayısı nedir? İpotekli tarım arazilerinin yüzölçümü toplamı nedir? Bunların ilçelere göre dağılımı nasıldır?

5- Bitlis ilinde bankalar tarafından ipotek...