14 / 05 / 2024

Bizim Çocuklarımız Anaokulu

Bizim Çocuklarımız Anaokulu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Anaokulu'nu hizmete açtı.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

CHP'den 'Doğa Koleji' açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Doğa Koleji hakkında "Velilerin, öğrencilerin toplanan paraları betona yatırıldı. Bugün bizim çocuklarımız, eğitim alamayacak duruma geldi'' diye konuştu.

İhtiyacımız planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma!

AFAD Başkanı Güllüoğlu, "Afet yönetimi açısından başarılı bir örnek var. Umarım bu heyelanlar tekrarlanmaz ancak planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma bizim ihtiyacımız." dedi...

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

GYO kurup halka arz planımız vardı, erteleyecek gibi görünüyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "2019'da GYO kurup halka arz planımız vardı; yüksek faiz ve kur ortamı nedeniyle erteleyecek gibi görünüyoruz" dedi...

Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, illere, üç ay içinde riskli binaların tespit edilmesine ilişkin genelge gönderdiklerini söyleyerek "Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçak yapılaşmada sabrımız taştı!

İstanbul Kartal'da çöken binayla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Kentsel dönüşüm değişim olsaydı, bunlar planlı olsaydı, kaçak yapılaşma olmasaydı başımıza bunlar gelir miydi? Milletime sesleniyorum, artık sabrımız taştı'' diye konuştu.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı!

Gayrimenkul ve yatırım alanında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık firmasının kurucusu Emrullah Yılmaz, “Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı” diyerek kötü koku konusunda kurumlara çözüm ortaklığı yapıyor. 

Kurdaki dalgalanmaya karşı yeni adımlarımız olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Döviz kurundaki dalgalanmayı önlemeye yönelik pek çok tedbiri hayata geçirdik, geçiriyoruz. Bu doğrultuda yeni adımlarımız olacak." dedi.

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

Bizim Çocuklarımız Anaokulu Haberi

Bizim Çocuklarımız Anaokulu

Eğitimde yaptığı çalışmalarla örnek olan Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği ile yapımını tamamladığı Bizim Çocuklarımız Anaokulunu hizmete açtı.

Minik öğrencilerin folklor gösterisi ile yapılan açılışa Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, sunucu Erhan Çelik, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Başkanı Sinem Nefesoğlu katılım gösterdi.

Açılışta açıklamalar yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevgili yavrularımıza güzel bir anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de yıllarca ihmal ettiğimiz okulöncesi eğitim konusunda Üsküdar’da bir adım atarak çok güzel bir anaokuluna kavuştuk. Geleceğin Türkiye’sinin mimarı, inşası ve yükselişi çocuklarımızla birlikte olacaktır. Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğin güçlü Türkiye’sine de o denli...