05 / 05 / 2024

Board Walk Kulak İnşaat projesi

Board Walk Kulak İnşaat projesi

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin adı BoardWalk oldu. 500 adet bağımsız birimin yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres projesi bu yıl sonunda ön satışa sunuluyor...

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

Cgt Managment Board Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Managment Board Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Evran tarafından kuruldu.

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Tam 10 bankadan emekliler için çok konuşulacak karar çıktı! Açıklamalar peş peşe geldi! Ortalık karıştı!

Emekli Promosyon ödemeleri için özel ve kamu bankaları emekli maaşında yapılması beklenen yeni düzenlemeye kulak kesilmiş halde. Bankalar emekli promosyon ödeme tablosunu en fazla 10 bin TL üzeri şeklinde düzenlemişti. İşte güncel promosyon tutarları...

Hastanelerde dört branşta randevu sorunu devam ediyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cildiye, plastik cerrahi, göz ve Kulak Burun Boğaz (KBB) gibi branşlarda randevu sorununun kısmen devam ettiğini belirterek çözüm aradıklarını söyledi.

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!

Altın ve doları olanlar kulak versin! İslam Memiş en büyük haftalık düşüşünün sinyalini verdi!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro değerlerine dair yeni öngörülerde bulundu. İşte detaylar!

Asgari ücret zammında flaş detay ortaya çıktı! Memur zammı yol gösterecek

Asgari ücret zammında flaş gelişme. Asgari ücret zammını bekleyen milyonlarca çalışan yeni müjdeye kulak kabarttı. Gözler gelecek yeni haberde. Asgari ücret zammıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

ABD'de tüketici güveni 9 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de Conference Board Tüketici Güven Endeksi, Nisan ayında aylık bazda 2,7 puan azaldı ve 101,3'e indi.

Altının efendisi İslam Memiş altın alacaklara çok gizli formülü resmen açıkladı! Acilen bakmayan, sonra pişman olur!

İslam Memiş, altın piyasasında yaptığı doğru tahminlerle tanınan bir isim. Son açıklamalarında, ucuz altın almanın yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi. İslam Memiş'in tavsiyelerine kulak verenler, altın yatırımlarından önemli kazançlar elde edebilirler.

Toyota mobilite asistanını tanıttı! Yürüme güçlüğü çekenler için birebir

Toyota, sadece bir otomobil üreticisi değil bir mobilite markası olarak C+walk serisinin ikinci modeli olan yaya mobilite asistanı C+walk S’i ilk kez Japonya’da tanıttı. İşte tüm detaylar...

Bilgileriniz çalınabilir, aman dikkat! Kişisel verileri korumak için ne yapmalı? Bunlara mutlaka dikkat edin!

Online alışveriş veya bankacılık işlemi yaparken bir anda kişisel bilgileriniz çalınabilir. Her yıl 28 Ocak’ta kutlanan ‘Veri Koruma Günü’nde, kişisel verilerinizi siber saldırılara karşı korumak için lütfen uzmanların önerilerine kulak verin.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Board Walk Kulak İnşaat projesi Haberi

Board Walk Kulak İnşaat projesi


BoardWalk projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi Klk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi 500 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Karma projesi olarak tasarlanan BoardWalk Basın Ekspres projesinde rezidans ve bulvar mağazaları yer alıyor. BoardWalk Basın Ekspres daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon sunuluyor.


Basın Ekspres BoardWalk Evleri projesi 3 blok olarak tasarlandı. Toplam inşaat alanı 90 bin metrekare olan Basın Ekspres BoardWalk Evleri projesi 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Klk Yapı BoardWalk Evleri projesinde bloklarından ikisinde konutlar yer alırken, birinde rezians daireler buluuyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi içerisinde sauna, fitness center, yüzme havuzu, alışveriş alanları, spor alanları bulunuyor.


470...