07 / 05 / 2024

Bodrum imar yasağı

Bodrum imar yasağı

BODRUM'da 10 belde belediyesinin kapanmasından soma 51 imar planı olduğu belirlendi. 11 plan olması geı ektiği vurgulanarak imar la ilgili tüm çalışmalar, 18 Nisanda geçici olarak durduruldu.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

İmar affında son durum! İmar affı ne zaman olacak? 2023 imar affı çıkacak mı? Torba yasada imar affı var mı?

İmar affına dair son durum aralık ayının ilk günlerinde vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulan imar barışı yasa teklifi, 11 Ekim’de TBMM Başkanlığı tarafından komisyona gönderilmişti.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Dere yatağına bina inşaatı yasaklansın talebi!

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev enkaz oldu. Kent sakinlerin dere yataklarına inşa edilen evler nedeniyle imar yasağı için çağrıda bulundu. 

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Bodrum imar yasağı Haberi

Bodrum imar yasağı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum'da yatııımlaım onunu açmak amacıyla, yüıuıluktekı planlarda tespit edilen soı unlu bazı bolgeleı ve planlaı dışındaki alanlaı da imaı faaliyetlerinin İS Eylıil'den itibaren devam ettirilmesine karar verilmiştir" dedi. 


Sorunlu sorunsuz yerler Kocadon. Bodrum merkez ve Torba 1 'inci etap. Yalıkavak. Yalı, Gümüşlük, Mumcularda ve köy yerleşim alanlarında imar uygulamalarına devam edileceğini kaydetti. Kocadon, Golturkbiıku, Bitez, Oıtakent'te bakanlıklaıdaki planlama süıeçleıinin tamamlan masından sonra imaı uygulamalarına başlanacağını açıkladı. Turgutreis, Gundogan ve Konacık'ta ise planlarla ilgili inceleme ve değerlendirmenin devam ettiği. ırııar uygulamalar uıa bu çalışmaların tamamlanmasının ardından başlanacağı ifade edildi. 


Bodrum'da uçurumların olmaması geıektiğini belirten Kocadon. "Bir yerde baktığımızda evlerimiz milyon dolaıa satılırken 15 kilometre gittikten sonra bir evin fiyatının 50 bin liraya düşmesi bizi uzuyor. Bunun nedeninin,...