14 / 05 / 2024

Bodrum yeşilçam huzurevi

Bodrum yeşilçam huzurevi

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Bodrum yeşilçam huzurevi Haberi

Bodrum yeşilçam huzurevi

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı. Çamlık mahallesinde yapılacak olan ücretsiz bakım evi için Yeşilçam oyuncuları ve emekçileri Bodrum'da bir otelde bir araya geldi. Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı Başkanı, Yönetmen Coşkun Ertam, bakıma muhtaç Yeşilçam emekçileri için ücretsiz huzur evi yapacaklarını ifade ederek “ Vakıf olarak Yeşilçam sanatçıları için bir huzur evi çalışması planladık çalışmalarına başladık. Bu huzur evi, 70-80 kişilik olacak. Kendi arazimize yapacağız. Eski emekçileri ve bakıma muhtaç insanları kimseye muhtaç etmeden huzur evinde ömürleri boyunca ücretsiz bakacağız. Huzur evinin proje çizim çalışmalarının devam ediyoruz. İnşaat çalışmalarına ekim ayında başlayacağız. Çalışmayı en kısa süre bitireceğiz” dedi.


HERKES OLMASI GEREKENİ YAPIYOR

Yeşilçam yıldızlarından oyuncu Selda Alkor ise Yeşilçam emekçileri için...