18 / 05 / 2024

Bostancı-Kayışdağı arasında yeni yol

Bostancı-Kayışdağı arasında yeni yol

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakasında, sahil yolunu E-5 ve TEM otoyoluna entegre edecek ulaşım projesi için çalışmalara başladı.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Benzinin litresine yeni zam kapıda! Salı günü 1.30 TL ile 1.55 TL arasında artış bekleniyor! Sürücüler aman dikkat!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Şimdi de benzin için yeni zam sinyali verildi. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,30-1,55 TL arasında zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika... Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın...

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Önemli!  Ev sahibi- kiracı arasında yeni dönem başlıyor!

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan son dönemin en yakıcı sorunu kira artışlarından apartman aidatlarına yaşanabilecek tüm  anlaşmazlıklarda yeni uygulama geçerli olacak. Yeni dönemin belirleyicisi olacak arabulucular başka hangi konulara bakacak?

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Tozkoparan'da vatandaşlar ile polis arasında gerginlik!

İstanbul Tozkoparan'da kentsel dönüşüm istemeyen vatandaşlarla polis arasında  arbede yaşandı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Defne Samyeli'nin icra davasında yeni gelişme! Evden taşınmayacak!

İki yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla İstanbul Kemerburgaz’da oturduğu evden tahliyesine karar verilen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile ev sahibi olan iş insanı Yusuf Araz arasında süren davada yeni bir gelişme yaşandı.

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Bostancı-Kayışdağı arasında yeni yol Haberi

Bostancı-Kayışdağı arasında yeni yol

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un Anadolu yakasında, sahil yolunu E-5 ve TEM otoyoluna entegre edecek ulaşım projesi için çalışmalara başladı. Proje kapsamında, Bostancı Kayışdağı arasında yeni bir yol inşa edilecek. D-100 (E-5) Karayolu Kuzey Güney yan yolları yapılacak. D-100 Karayolu altına yapılacak alt geçitle yan yollar birbirine bağlanacak.

BOSTANCI KAYIŞDAĞI ARASINDA YENİ BİR YOL YAPILACAK

Proje ile E-5 Karayolu Kozyatağı - Küçükyalı trafiğinin rahatlaması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında öncelikle Bostancı Kayışdağı arasında hızlı ve doğrudan ulaşım sağlayacak yeni bir güzergahta yol yapılacak. Maltepe Çamaşırcı Deresi boyunca yapılacak yeni yol 2 gidiş 2 geliş toplam 4 şerit olmak üzere 2.800 metre uzunluğunda olacak. Yol çalışmalarına ek olarak Çamaşırcı Deresinin de ıslahı yapılıyor. 

E-5 TRAFİĞİNİN RAHATLAMASI HEDEFLENİYOR 

Proje kapsamında Bostancı ve Küçükyalı arasında E-5'e paralel yan yollar...