14 / 05 / 2024

BOTAŞa teklif veren firmalar

BOTAŞa teklif veren firmalar

BOTAŞ'ın ihalesine 9 firmadan teklif geldi. BOTAŞ'ın Mersin-Karaman arasında yapılacak doğalgaz boru hattı projesine 9 firma teklifte bulundu.İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi.

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

Togg'a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Bakan Varank, 'tip onayı' için birçok ülkede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Varank "Ortadoğu'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var" dedi.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Migros'ta balık mevsimi başladı

Sürdürülebilir balıkçılığa destek veren Migros reyonlarını da yeniledi. Sağlıklı balığı daha iyi fiyatlarla Migros'tan almanız mümkün.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için 6 firmadan teklif geldi. İşte 1. Kısım için teklif veren o firmalar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesine 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 1'nci oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için 5 firmadan teklif geldi. İşte 2. Kısım için teklif veren o firmalar...

Doğalgaza yeni zam bekleniyor!

Yeni yıl ile birlikte zamlar hayatımıza girdi. Akaryakıt, elektrik ve doğalgaza ciddi zamlar yapıldı. Gelen son habere göre doğalgaza yeni bir zam gelebileceği iddiası gündemde. Konuya ilişkin açıklamalar için gözler BOTAŞ’a çevrildi. Peki, BOTAŞ zam kararını ne zaman açıklayacak?

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasına 341 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesinde 341 milyon TL ile en yüksek teklif veren şirket oldu. 

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

BOTAŞa teklif veren firmalar Haberi

BOTAŞa teklif veren firmalar

BOTAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen ihalede, komisyon üyeleri firmalar tarafından gönderilen teknik ve mali teklif zarflarını açarak dosyaları inceledi.


İncelemede 9 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi. Belgelerin uygun olup olmadığı ise ileri tarihte yapılacak oturumda belirlenecek.


İhaleye teklif veren firmalar ise şöyle sıralandı:


- Adım Mühendislik, Planlama ve Tic. Ltd. Şti.


- Sebat Proje Mühendislik Ltd. Şti.


- Jeo-Tek Coğrafi Bilgi Teknolojileri Müh. San. ve Tic.- Adım Mühendislik Planlama ve Tic. Ltd. Şti.


- Mescioğlu Mühendislik A.Ş.


- San Mühendislik Ltd. Şti


- Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik AŞ


- Ana-Kent Planlama Yapı Yatırım Tekn. Danış. Turizm. San. ve Tic. AŞ


- Malkoçlar Mühendislik - Şah-Kar Mühendislik Ortaklığı


- Geogis Kent Bilgi Sis. Hrt. ve Çvr. Müh. Ltd....