12 / 05 / 2024

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Akpınar Köyü'nde imar plan değişikliği ve imar uygulamasının tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verdi.

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Bakan Tunç'tan deprem bölgesi için flaş açıklama! Yasa geliyor: Yıkım kararına karşı davalar 170 güne düşecek!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkım kararlarına karşı açılan davalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması...

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Deprem sonrası herkes bunu yapmaya başladı! Eğer siz de yapmazsanız binanız yıkılabilir!

Kahramanmaraş’taki iki büyük depremin ardından herkesin oturduğu binanın depreme dayanıklılığını merak ettiği belirten Antalya İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Soner Akdoğan, bu konuda izlenecek iki yolu anlattı.

Validen son dakika duyurusu! O ilçe tamamen yıkılıp yeniden yapılacak!

Yaşanan büyük deprem felaketinde büyük yıkım yaşayan 10 ilden biri olan Gaziantep’te bir ilçenin kalan yapıları da dahil yüzde yüzü yıkılarak yeniden inşa edileceği bildirildi.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü Haberi

Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü

Bözüyük'te tapu sevinci yaşandı. Bözüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından Akpınar Köyü'nün mahalle olmasının ardından İmar Müdürlüğü tarafından başlatılan plan değişikliği ve imar uygulamasının  tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine verildi. 


Yapılan çalışmalar sonunda 18. Madde uygulaması ve imar planı değişikliği uygulanan 312 tapu hak sahiplerine ve varislere teslim edildi. Tapu teslimi sırasında İmar Müdürlüğü personeli tapu dağıtımında vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Tapu ve imar sorunlarının çözülmesi için çalıştıklarını ifade eden Bakıcı "18. Madde uygulaması ve imar çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor. Akpınar Mahallesindeki hak sahiplerine de tapuları hayırlı olsun" dedi. 


Eskişehir'in Sesi Son...