30 / 04 / 2024

Bozüyük kentsel dönüşüm

Bozüyük kentsel dönüşüm

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Bozüyük kentsel dönüşüm Haberi

Bozüyük kentsel dönüşüm

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Çarşı Mahalle’nin yenilenmesi, gelişmesi ve modernleşmesi amacıyla hayata geçirdiği Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bozüyük Belelediyesi'nde yer alan habere göre, Bozüyük Belediyesi Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipliği tespiti, değerleme ve mevcut durum analizi çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında taşınmaz sahipleriyle yapılan ön görüşmeler Metristepe Kültür Merkezi’nde başladı.

Adım adım devam eden kentsel dönüşüm projesinde; söz konusu bölgede ikamet eden vatandaşlara ve ilçe genelinde yaşayan tüm vatandaşlara nitelikli konut alanları sunularak, yüksek yapı kalitesi, sosyal donatıları ile daha yaşanılabilir bir alan oluşturulması planlanıyor. 

Bölgede ikamet eden vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan proje ilçenin en eski mahallelerinden olan Çarşı Mahallede yeniden yapılaşmaya alan kazandırmak ve eski, kullanılmayan evlerin arazilerinin yeniden kullanıma açılmasını...