14 / 05 / 2024

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü açılış

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü açılış

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110’dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi..

ŞOK markette yarın birçok üründe indirim var! Bu cumartesi ŞOK'ta Hoover 10 Kg Kurutma Makinesi 15.999 TL...

ŞOK market 11 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK markette bu çeşitli ürünler raflarda yerini alacak. Samsonite Spinner Valiz Orta Boy 11.999 TL, American Tourister Valiz Orta Boy 6.999 TL, Sony PS5 Slim 1 TB Digital Console 21.499 TL.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Cengiz Holding'in British Steel için hazırda bekliyor!

  Cengiz Holding'in gözü British Steel'de. British Steel'ın Çinli Jingye Group'a satışının gerçekleşmemesi durumunda Cengiz Holding'in devreye gireceği bildirildi...

Cengiz Holding çelik British Steel ile mi ilgileniyor?

İngiltere'ye ait çelik şirketi British Steel'ın Çinliler tarafından satın alındığı iddia edilmişti. Şirketin satışında çıkan sorunlardan dolayı Cengiz Holding’i de satış masasında tuttuğu söylendi...

İskoçya’da öğrenip Mardin evi yaptılar!

British Council tarafından destek verilen ve Kültürel Mirası Koruma Derneği ile Edinburgh World Heritage'nin gerçekleştirdiği Kültürel Mirasın Korunmasında KORU Projesi kapsamında Mardin’de yıkılma tehlikesi bulunan eski bir taş ev yenilendi.

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

California Nipton kasabası 5 milyon dolara satıldı!

American Green isimli şirket, California yakınlarındaki Nipton kasabasını satın aldı. 5 milyon dolara satın alınan kasabada 2.5 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor.

American Financial Advisors İstanbul'da ofis açtı!

ABD’nin Florida merkezli şirketi American Financial Advisors (AFA) şirketi de Türkiye’deki emlak sektörünün gelişimini yakından takip eden ve bu nedenle İstanbul’da ofis açamaya karar veren şirketlerden biri.

AFA, ABD'deki cazip konut projelerini yatırımcıya sunuyor!

İstanbul ofisini açan American Financial Advisors, Miami ve Florida’daki en cazip konut projelerini, turizm-otel yatırım fırsatlarını ve joint-venture imkanlarını yatırımcıların ilgisine sunuyor.

AFA, Miami ve Florida’daki cazip konut projelerini yatırımcıya sunuyor!

İstanbul ofisini açan American Financial Advisors, Miami ve Florida’daki en cazip konut projelerini, turizm-otel yatırım fırsatlarını ve joint-venture imkanlarını yatırımcıların ilgisine sunuyor.

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü açılış Haberi

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü açılış

Tütün ve tütün mamülleri sektöründe 2014 yılında gerçekleştirdiği 225,5 milyon dolarlık ihracat hacmi ile bu alanda ihracat birinciliğini sürdüren BAT Türkiye yatırımlarına devam ediyor.


BAT Türkiye bu kapsamda Ege Bölgesi ekonomisine sağladığı katkıyı artıracak yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını, BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç ve BAT Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Yener’in katıldığı törenle gerçekleştirdi.

İzmir Bölge Müdürlüğü’nde 110’dan fazla çalışana istihdam sağlandığını belirten BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç şöyle konuştu:


“Yeni Bölge Müdürlüğümüz toplamda 5.300 metrekareden oluşan depolama alanına sahip olmasının yanı sıra operasyonel çalışmalarımızda önemli oranda verimlilik artışı sağlayacak. Aynı zamanda merkezi konumu ile de bölgedeki etkinliğimizi de artıracak. Bu vesile ile İzmir Bölge Müdürlüğümüzün yapım aşamasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bölge ekibimize yeni...