24 / 07 / 2024

bungalov ev tatil

bungalov ev tatil

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlere ilgi arttı...

Sahte emlakçılar şimdi de yazlıkçıların peşinde! Günlük ev kiralarken dikkat! Dolandırılmayın!

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerinden ev kiralamaya başladı. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker,  günlük ev kiralamak isteyenleri sahte emlakçılara karşı uyardı. 

Kıbrıs'taki kiralık evlere tatil ayarı! Vatandaş müstakil ev ve villalara yöneldi!

Kıbrıs'ta tatil sezonun başlaması ile  kiralık “tatil dairelerine” rağbet oluştu. Villa, müstakil ev, ikiz villa, bungalov grubundaki kiralıkların sayısı ise 883’ten 965’e çıktı.

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kuşadası'nda, dolandırıcılar, sahte instagram hesabı üzerinden 'kiralık bungalov ev' diye koydukları ilanlarla bir çok kişiyi mağdur etti. 

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Şehir hayatından uzaklaşıp tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihleri bungalov evler oluyor. Fakat son zamanlarda bungalov ev kiralamak isteyenler tek tek tuzağa çekiliyor. Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Kiralık bungalov ilanı ile tam bu kadar dolandırıldı! Bungalov ev kiralayacaklar dikkat!

İnternet üzerinden 'kiralık bungalov' ilanı ile vatandaşları dolandıran çete yakalandı. İşte ayrıntılar...

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

İğneada'da 6 kişiye mezar olan bungalov evin sahibi konuştu: İmara aykırılığından yıkım kararı alındığını şimdi öğrendim

İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın ifadesi ortaya çıktı.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

bungalov ev tatil Haberi

bungalov ev tatil

Antalya'da, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlerin yer aldığı Adrasan, Olimpos ve Çıralı gibi turizm merkezlerine ziyaretler arttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kemer ilçesinde yer alan Çıralı, Kumluca ilçesindeki Adrasan ile Olimpos antik kent kalıntıları, eşsiz doğası, bungalov evleri, caretta carettaların yumurta bıraktıkları sahiliyle özellikle koronavirüs sürecinde tatilcilerin gözdesi oldu.

Doğayla iç içe ve "izole" bir tatil geçirmek isteyenlerin adresi haline gelen bölge, meşhur ağaç evleriyle de biliniyor.

Adrasan'da otel sahibi Serkan Konuralp, Anadolu Ajansı muhabirine, dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyenlerin bölgeyi tercih ettiğini belirtti.

Konuralp, bölgede genellikle aile tarafından işletilen bungalov evlerin, küçük otellerin bulunduğunu Adrasan'da yaklaşık 100 tesisin bulunduğunu söyledi.

Tekne turlarının da düzenlendiğini de söyleyen Konuralp, "Dünyaca ünlü Likya yürüyüş yolunun...