04 / 05 / 2024

Burak Özçivit Almanya Solingen evi

Burak Özçivit Almanya Solingen evi

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Bundesbank: Almanya, Avrupa'nın hasta adamı değil. Ekonomi 2024'te büyüyecek!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Alman ekonomisinde mevcut zayıflığın ardından gelecek yıl yeniden büyümenin beklediğini belirterek, “Şu anda büyük bir belirsizlik var ama doğru yoldayız” dedi.

Almanya ekonomisi bu yıl yüzde 0,4 küçülecek!

Almanya ekonomisinde küçülme şoku yaşanıyor. Ekonomi Araştırma Enstitüsü, olağan dışı yüksek enflasyon yüzünden özel tüketimin bu yıl yüzde 0,5 azalacağını öngördü.

Almanya'da enflasyon yeniden hız yaptı, İspanya'da hedefin altında kaldı!

Almanya'da Haziran ayında yıllık enflasyon yüzde 6,8'e çıkarken, İspanya'da ise Avrupa Merkez Bankası'nın tüm Euro Bölgesi için belirlediği yüzde 2'lik hedefin altına indi.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Bu mesleklerden birine sahipseniz hayatınız kurtuldu! Almanya aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alacak!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Hem iyi maaş alıp hem de yurt dışına çıkmak isteyenlerin beklediği haber Almanya’dan geldi. Aylık 40 bin lira maaşla Türkiye'den 400 bin işçi alınacak. İşte istenen meslekler…

Burak Özçivit Almanya Solingen evi Haberi

Burak Özçivit Almanya Solingen evi

Bir giyim markasıyla anlaşma yapan Burak Özçivit 2,5 milyon TL gelir elde etmişti. Özçivit kazandığı bu parayla adeta aşka yatırım yaptı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Oyuncu, eşi Fahriye Evcen’e bir sürpriz yaptı.

Burak Özçivit, Fahriye Evcen’in ailesinin yaşadığı Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev...