24 / 07 / 2024

Burdur Gölhisarda son durum

Burdur Gölhisarda son durum

Burdur'un Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına havadan fotoğraf çekebilen ve 'drone' adı verilen insansız hava aracı satın aldı.

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Ağustos 2023 son dakika deprem!

Son verilere göre, 7 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen son depremler, büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Peki, yayımlanan son verilere göre son depremler nerede meydana geldi? İşte, 7 Ağustos 2023 tarihli son depremler...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

İş Bankası'ndan son dakika! Hemen buraya bakın, son gün 31 Temmuz!

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor... Bankadan gelen açıklamalara göre son gün 31 Temmuz 2023...

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

TMO günlük hububat alım kapasitesini yükseltiyor! Çiftçiler hemen bakın! 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, son dakika açıklamasında "Mardin'de alım yerlerimizin ve depolarımızın kapasitesini birkaç kat artırıyoruz" bilgilerini paylaştı. 

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

İslam Memiş, altın üzerine yaptığı değerlendirmelerine tam gaz devam ediyor. Memiş, gram altın ile ilgili haziranın o gününü işaret etti. İşte detaylar!

Son dakika depremler! 31 Mayıs deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

31 Mayıs Çarşamba günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselen gümüş son günlerde düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu!

Borsada halka arzlar tam gaz! Son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL topladı! 

Borsadaki yatırımcı sayısı 3 senede yaklaşık 4 milyon arttı ve 5 milyon 21 bin kişiye ulaşırken, halka arzlar da dikkatleri çekiyor. Buna göre, son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL tutarında kaynak elde etti. 

Burdur Gölhisarda son durum Haberi

Burdur Gölhisarda son durum

Burdur'un Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına havadan fotoğraf çekebilen ve 'drone' adı verilen insansız hava aracı satın aldı. Böylelikle belediyenin imar birimi sorumluları, olası kaçak yapılaşmaları oturdukları yerden tespit edebilecek. Başkan Canural, "Kaçak yapıların önüne geçmeyi hedefliyoruz. İlçe tanıtımı için de helikopter kamerayı kullanmayı planlıyoruz" dedi. 



Sabah Akdeniz



Haber Burdur Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gölhisar Belediyesi, kaçak inşaat yapanlara karşı mücadelede ve ilçenin tanıtımında kullanılmak üzere helikopter kamera alımı yaptı. Helikopter kameralar ilçe sınırları içinde kaçak yapı, inşaat denetim ve kontrolleri için kullanılacak. İnşaat denetim ve kontrollerinde helikopter kamera kullanılması için çalışmalar yapıldığını kaydeden Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, proje kapsamında aracı kullanacak olan Bilgi İşlem Personeli Burak Üzümcü ve Basın Yayın Sorumlusu İbrahim Erbay'ın...