08 / 07 / 2024

Burhaniye belediye evleri

Burhaniye belediye evleri

Burhaniye'de, Turizm Değerlendirme Toplantısına katılan turizmci Hüseyin Akdaş, ilginç önerileri ile toplantıya damgasını vurdu.

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

Bakan Özhaseki çağrı yaptı! Belediye başkanları "dirençli ev" yapmalı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Durmadan diyorum ki; 'A'dan Z'ye bütün partilerin belediye başkanları, Allah rızası için gelin, bu ülkeyi, bu evleri daha dirençli hale getirelim. Depreme hazırlık yapalım." dedi.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Belediye o ildeki 4 adet konut ile 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 10 Ekim'de! 

Balıkesir Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Pelitköy Mahallesinde yer alan 1 adet konut ile 3 adet dubleks konutu ve 3 adet arsayı satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilde 4 dubleks konut satacak! Kaçırmayın!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de yer alan 4 adet dubleks konutu satışa çıkardı. Sakın kaçırmayın...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde 3 dubleks konut satacak!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı Balıkesir Burhaniye Pelitköy'de yer alan 3 adet dubleks konutu satışa çıkardı.

Balıkesir'de 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir'de 6 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesinde yer alan 6 adet arsayı satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 12 adet arsa satılıyor! 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli, Avunduk ve Çallı ilçelerinde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm ayrıntılar...

Burhaniye Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Burhaniye belediye evleri Haberi

Burhaniye belediye evleri

Burhaniye'de, Turizm Değerlendirme Toplantısına katılan turizmci Hüseyin Akdaş, ilginç önerileri ile toplantıya damgasını vurdu. Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. 


Toplantıda Ahmet Akın Kültür Merkezi arkasında planlanan 40 dairelik proje, Eğitimciler Sitesi yanında planlanan 60 dairelik proje, Merkez Pazar yeri içinde yapımına devam edilen 6 dükkan ve 18 dairelik proje, 8 katlık 26 bin 745 metre kare toplam inşaat alanına sahip Şarköy Toplu Konut projeleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca Burhaniye ilçesinde yapmayı hedeflediği yaklaşık lüks konutlar hakkında bilgilendirme yapıldı. 


3 KONUT ALANI VAR 


Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye olarak bir takım projeleri ortaya çıkardık. Plan Proje Müdürlüğümüz, imar ile ilgili bir takım çalışmalar yaptı. 

Şu anda planlama aşamasında olan 3 tane konut alanı ve birde...