08 / 05 / 2024

bursa ankara arası kaç dakika

bursa ankara arası kaç dakika

Bursa' nın 60 yıllık demir yolu özlemini sona erdirecek proje ile Bursa-İstanbul ve Bursa-Ankara arası 2 saat 15 dakikaya, Bursa-Eskişehir arası ise bir saate düşecek....

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

bursa ankara arası kaç dakika Haberi

bursa ankara arası kaç dakika

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 2012 yılının Aralık ayında temeli atılan Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Hızlı Tren Projesi'nin Bursa-Yenişehir kesimi, toplam bin 138 günde tamamlanacak.


Projenin 75 kilometrelik Bursa-Yenişehir kesiminin yüzde 22,15'i ise tamamlandı.


25 Şubat 2015'de tamamlanması planlanan projenin altyapı ve inşaat işlemlerine ilişkin, şu ana kadar herhangi bir süre uzatımı öngörülmezken, Bursa-Yenişehir kesiminde, çok sayıda viyadük, köprü, alt ve üst geçit ile 12 tünel yer alacak.


Bursa, Gürsu ve Yenişehir'de üç istasyon yapılacak. Bütün bunlar için yaklaşık 10 milyon 500 bin metreküp kazı ve 8 milyon 200 bin metreküp dolgu gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

Trt...