02 / 05 / 2024

bursa deprem 11 mayıs

bursa deprem 11 mayıs

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin saat 07.16'da yerin 6.3 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Deprem bölgesindeki 11 il için kura heyecanı başladı! 30 bin 697 konut sahibini buluyor!

Deprem bölgesindeki 11 şehirde kura heyecanı başladı. Merakla beklenen kura çekilişleriyle 30 bin 697 konut sahibini bulacak. 

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Deprem uzmanından son dakika Bursa açıklaması: Bursa fay zonu 3-5 milyon yıldır orada! 7.3'lük deprem olur mu?

Marmara Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Bursa'da 7.3'lük deprem üretebilecek aktif bir fay olduğu gündeme geldi. Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Son dakika az önce deprem oldu! Kahramanmaraş’ta korkutan deprem! 

AFAD son dakika deprem açıklaması yaptı. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 15.42’de 3,8 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 11 kilometre derinlikte oldu.

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 11 Temmuz 2023 güncel depremler!

Türkiye’de olan son depremler günü gününe takip ediliyor ve AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından takip ediliyor. 11 Temmuz 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

11 bankada resmen 7 şiddetinde deprem! İş, Garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Akbank ve 6 banka tek tek açıkladı! Hemen bakın

11 bankada resmen 7 şiddetinde deprem... İş, Garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Akbank ve 6 banka tek tek açıkladı... Hemen bakın...

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce deprem mi oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl örğrenebilirim? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremler listesine dair detaylar!

bursa deprem 11 mayıs Haberi

bursa deprem 11 mayıs

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin saat 07.16'da yerin 6.3 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı. Merkez üssü Gemlik ilçe merkezi olan deprem Bursa kent merkezinde de hafif...