02 / 05 / 2024

Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi

Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi

Bursa Deri OSB'ye hizmet binası yapım işi 5 milyon 235 bin 500 TL'ye ihale edilecek...

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa Alanyurt'ta kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kaçak yapılarla mücadelelere devam ediliyor. Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa Orhaneli'ye yeni OSB kuruluyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 500 milyar dolarlık maden rezervi belirlenen alanda yeni organize sanayi bölgesi kurulması planlanıyor. Bölgede 45'ten fazla fabrika kurulacağını açıklandı.

Tuzla Orhanlı'da 21.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan imalathane vasıflı gayrimenkul 21 milyon 574 bin 257 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa OSB'de parsel satılıyor!

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

Bursa NOSAB Hizmet Binası için geri sayım başladı!

Bursa'da Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen NOSAB Hizmet Binası'nın yapımında sona gelindi.

Bursa Uludağ OSB yeni binasına kavuşuyor!

Bursa Uludağ Organize Sanayi Bölgesi adını alan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi yeni idare binasına kavuşuyor. Uludağ OSB, bu alanda Bursa'nın akıllı binalarından birini kazandıracak.

Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi

Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi'ne ait hizmet binası yapım işi, Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından kapalı zarf usulüyle ihale edilecek.


Toplam değeri 5 milyon 235 bin 500 TL olan ihale, 28 Kasım 2012 tarihinden saat 10:00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda geçekleşecek.


Detaylı bilgi için