28 / 04 / 2024

Bursa eski bina yıkımı

Bursa eski bina yıkımı

Bursa’nın yıpranan, depreme karşı büyük risk taşıyan yapı stokunu, yol, spor tesisleri ve meydan düzenleme eriten Büyükşehir Belediyesi, böylelikle bir taraftan eski binaları ortadan kaldırırken, diğer taraftan da bu bölgeleri yeni sosyal yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da iki asırlık bina restore edildi!

Bursa'da 19. yüzyılda tüm özellikleriyle inşa edilen, Devlet Misafirhanesi ve Rus Konsolosluğu olarak kullanılan sonrasında konut özelliği taşıyan bina restore edildi.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Bursa eski çehresine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini eski görünüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa eski bina yıkımı Haberi

Bursa eski bina yıkımı


Bursa’nın yıpranan, depreme karşı büyük risk taşıyan yapı stokunu, yol, spor tesisleri ve meydan düzenleme eriten Büyükşehir Belediyesi, böylelikle bir taraftan eski binaları ortadan kaldırırken, diğer taraftan da bu bölgeleri yeni sosyal yaşam alanlarına dönüştürüyor. Yoğun ve çarpık yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanlarından mahrum olan Osmangazi ilçesindeki Fatih Mahallesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje ile yeni bir meydana kavuşacak. Binaların arasına sıkışıp kalan Fatih Camii’nin çevresindeki 6 binayı yaklaşık 1,5 milyon TL harcayarak kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, bu binaların yıkımına başladı. Yıkımın tamamlanmasının ardından proje kapsamında yaklaşık bin metrekarelik alan elde edilecek. Projesi hazırlanan yeni cami projesiyle cami daha güneye inşa edilip, camiye bir avlu ile bölge halkının toplanma noktası olan küçük bir meydan kazandırılmış olacak.


Yıkarak güzelleştiriyoruz

Büyükşehir Belediye...