28 / 04 / 2024

Bursa Işıktepe mahallesi

Bursa Işıktepe mahallesi

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi 1042 Ada 6 Parsele İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa Işıktepe mahallesi Haberi

Bursa Işıktepe mahallesi

Raylı sistemler, yeni açılan ve genişletilen yollar ile köprü ve kavşak düzenlemeleri ile trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, hizmete açılan BUTTİM ve Demirtaş kavşaklarının ardından trafik yoğunluğunun gün geçtikçe arttığı Ata Bulvarı’na da bir kavşak kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlanması nedeniyle önemli bir güzergah olan aynı zamanda da Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş çıkışların sağlandığı Ata Bulvarı’na yapılacak kavşak ile bölgedeki trafik yoğunluğu da ortadan kalkacak.

Işıktepe Mahallesi ile Fethiye mahalleleri arasında yapılacak kavşağın inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan projenin detayları hakkında bilgi aldı. Söz konusu yere kavşak yapılması yönünde bölge halkının uzun süredir talepleri olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “İki mahallemize giriş...