24 / 07 / 2024

bursa kooperatifler kanalı

bursa kooperatifler kanalı

EMİRKOOP'un 30 kuruluş . yıldönümü davetinde, birliğin ilk başkanı olan dönemin Bursa Belediye Başkanı Ekrem Barışıma plaket takdim edildi.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kanal İstanbul'un ticaret hacmi ne kadar?

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul'un kamu kaynakları ile finansa edilmesi doğru değil!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul Projesi'ne itirazımız var!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Bursa Yunuseli Viyadüğü'nün ihalesi 16 Ekim'de!

Bursa Yıldırım yönünden gelen araçları Paşa Çiftliği kenarından Yunuseli Kanalı’na bağlayacak Yunuseli viyadüğünün ihalesi 16 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

Bursa Yunuseli'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yunuseli kanalındaki dere ıslah çalışmalarının ardından derenin her iki yanında yapılan karayolu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile rekreasyon düzenlemeleriyle Yunuseli’nin çehresini tamamen değiştiriyor.

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık antik kent bulundu!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Meyrleia antik kentine ait künk, kanal, seramik fırın, apsisli yapı ve cadde kalıntıları bulundu.

Yunuseli Kanalı, Nilüfer'e prestij katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer çayının bir kolu olan ve yaklaşık 90 yıl önce sel baskınlarının önlenmesi için yapılan Yunuseli kanalını ıslah ediyor.

Bursa'da kooperatifler kanalıyla 30 yılda 20 bin konut inşa edildi!

EMİRKOOP'un 30 kuruluş . yıldönümü davetinde, birliğin ilk başkanı olan dönemin Bursa Belediye Başkanı Ekrem Barışıma plaket takdim edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kanal Yapım İhalesi'ni Güven İnşaat kazandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi Bursa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) 2014,31217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

bursa kooperatifler kanalı Haberi

bursa kooperatifler kanalı

Yaşanabilir projeler üreten EMİRKOOP 30. yılını Almira Otel'de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve üyeleriyle kutladı. S.S. Bursa Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği (EMİRKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pamuk, birliğe bağlı kooperatifler kanalıyla 20 bin konut inşa edildiğini, bu konutlarda bugün yaklaşık 80 bin kişinin yaşadığını bildirdi. Pamuk, kooperatifler adına, birliğe destek olan herkese teşekkür etti. Davete katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kooperatiflerin birlik ve beraberliği oluşturduğunu ifade ederek, şöyle dedi: "Kooperatiflere yeterli alaka ve desteği vermeliyiz. 30 yıl önce, 13 Mart 1985 tarihinde 10 konut yapı kooperatifinin bir araya gelerek kurduğu EMİRKOOP, bünyesindeki kooperatifler aracılığıyla, insanların küçük birikimleriyle yaklaşık 20 bin konut yapmış. Kentsel yenilemede (dönüşümde) kullanacağımız en iyi yöntem de kooperatif sistemidir. EMİRKOOP bu dönüşümde...