12 / 05 / 2024

bursa okul dönüşümleri

bursa okul dönüşümleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki okullara ek derslik kazandırıyor.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

Monster notebook okula dönüş indirimleri başladı. Oyun ve performans meraklıları için 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Monester Notebook her yıl olduğu gibi bu yıl da Okul Dönüş İdirimlerinde büyük fırsatlar sunuyor. Bilgisayarlarda 1500 tl, ekipmanlarda sepette yüzde 25 indirim kampanyası 18 Eylül’e kadar sürüyor. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Ofis sektöründe Kovid-19 dönüşümü!

Küresel sağlık krizi dijitalleşmeye hız kazandırıp, tüketici alışkanlıklarında da değişikliklere neden olurken, iş hayatında da dönüşümleri getirdi. Bu dönüşümün neticesinde hız kazanan bir trend olan hibrit çalışma modeli gelecek senelerde de kalıcı hale gelecek. 

Ofisteki dijital dönüşüm Smartoffice ile akıllandı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Smartoffice CEO'su Serap Köprülü ile ofislerdeki dijital dönüşümleri masaya yatırdı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Bursa'da dönüşen binaların önü açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 0.50 emsal artışından onay alacak 56 tane maddeye iptal oyu vererek, kentsel dönüşümde yeni bir anlayış ortaya koyduklarını belirtti.

Bursa'daki dönüşüm sıkıntısı bakanlık desteğiyle aşılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte yaşanan dönüşüm sıkıntısının bakanlık desteğiyle aşılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa'daki dönüşüm rezaletine son verin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa’nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'a verdiği kentsel dönüşüm konusundaki talimatının ardından gözler İstanbul’da Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’ne çevrildi.

bursa okul dönüşümleri Haberi

bursa okul dönüşümleri


Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı bir kademe daha yükseltti. 


Bir taraftan kent merkezindeki eski okulların yenilenmesine yönelik yoğun mesai harcayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan derslik eksiği bulunan okullara da ek eğitim binaları inşa ediyor. Bu doğrultuda kapasite olarak talebi karşılayamayan Görükle Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu’na 10 derslikli ek bina yapılıyor. Hayırsever işadamı Osmangazi eski Belediye Başkanlarından Hilmi Şensoy’un da katkılarıyla bin 300 metrekare alana yapılan 3 katlı ek binada 2 adet ana sınıfı, 8 derslik, çok amaçlı salon ve kütüphane gibi birimler de bulunuyor.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgil olarak, “Görükle bölgesinde...