19 / 05 / 2024

bursada yeni huzur evi inşası

bursada yeni huzur evi inşası

Bursa'da Kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yıkılan Mollaarap'taki Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu 150 yaşlının yeni evi olacak...

Mersin için yeni liman planlanıyor!

Bir sahil ve liman kenti olan Mersin’in Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Alt yapı ile başladık, hedefimiz Mersin’i turizmle yeni bir kimliğe kavuşturmak. İnşallah Mersin bir barış, huzur ve kardeşlik şehri olacak” dedi.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Tekirdağ Malkara Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Malkara Yeni Mahalle Gürgen Bayırı Bıcık Çeşme mevkiindeki Hazine adına kayıtlı 2 bin metre kare alan üzerinde yapılmasına karar verilen Huzur Evi inşaatının hafriyat çalışması başladı.

TOKİ'nin Yenişehir'de inşa ettiği huzur evi açıldı!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 88 yatak kapasiteli yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından hizmete açıldı..

Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı, Polonezköy'de açıldı!

1984 yılından beri hizmet veren İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi, Altunizade'den sonra yeni yerini Polonezköy'de açtı. Tüm hizmetlere Polonezköy'de devam edilecek...

Eray Huzur Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eray Huzur Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eray tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Yakacık, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Bodrum Victoria's sakin tatil arayanların yeni adresi!

Bodrum Gümüşlük'te yeni açılan Victoria'S huzur arayanlar için ideal bir alternatif sunuyor. Giriş ücreti alınmayan mekanda, sizi müzik yerine dalga sesleri karşılıyor

Carrefour Bursa AVMye 40 milyon dolarlık yeni ek bina!

Bursada, 2001de hizmete giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezinin (AVM), 40 milyon dolara mal olan yeni ek binası, törenle hizmete açıldı

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

bursada yeni huzur evi inşası Haberi

bursada yeni huzur evi inşası


Hep filmlerde olacak değil ya gerçek hayatta da olabiliyor. İyiler ve iyilik kazanıyor. Yıllar önce pek çok çocuğa kucağını açmış olan Eşrefiler Kız Öğrenci Yurdu yerine bu kez hayatın başındakiler için değil sonundakiler için hayırseverler tarafından 5 milyon TL değerinde rehabilitasyon merkezi yapılacak. 


Büyükşehir Belediyesi Huzurevi ile Ali Osman Sönmez Huzurevi'nin ardından Bursa'da yaşlılara kucak açan yeni bir kurum daha doğmuş olacak. Kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yıkılan Mollaarap'taki Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu 150 yaşlının yeni evi olacak. 


Huzurevi Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Bağcı'nın rahmetli Ali Osman Sönmez'i rüyasında görerek ve oğluna bu rüyada bir huzurevi yaptırmasını vasiyet etmesiyle başlayan hikâye, Celal Sönmez'in de kısa süre içinde Bağcı'nın rüyasındaki baba vasiyetini yerine getirmesi üzerine...