18 / 05 / 2024

Büyük Beyaz Dış Ticaret iletişim

Büyük Beyaz Dış Ticaret iletişim

Büyük Beyaz Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Melih Köse tarafından kuruldu.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Kripto piyasasında büyük deprem! İşte BTC'nin çakılma nedeni

Kripto para platformu FTX'in iflas başvurusu ve sonrasında CEO Sam Bankman-Fried'in istifasının ardından BTC büyük bir düşüş daha yaşadı.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Dünkü indirimin ardından hurda fiyatları atak yaptı! 14 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dün indirim gelmişti. Hurdaya dün gelen indirimin ardından bugün büyük zam geldi. Bakır hurda fiyatları resmen uçuşa geşti. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 14 Ekim 2022 hurda fiyat listesi...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

KDV’de büyük fiyasko Tahsil edilemeyen tutar 164 Milyar TL'yi aştı

Türkiye’de ekonomi verileri uzun zamandır dengesiz hareket ederken, işveren de vatandaş da pahalılıkla boğuşmaya devam ediyor. Bu yıla ilişkin verilere göre ise ocak ayından bu yana özellikle KDV tahsilatında büyük oranda düşüş yaşandı.

Büyük Beyaz Dış Ticaret iletişim Haberi

Büyük Beyaz Dış Ticaret iletişim

Büyük Beyaz Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Melih Köse tarafından kuruldu.

Büyük Beyaz Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü ürün ithalat ve ihracatını yapmak ve 20.6.2016 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.

Adres: Sultan Selim Mah. Sultan Selim Cad. No:67/1...