27 / 08 / 2024

Büyükçekmecenin en gözde projesi: Zigana Panora 365

Büyükçekmecenin en gözde projesi: Zigana Panora 365

Yaklaşık 20 yıldır Beylikdüzü ve Büyükçekmece ’de markalı konut üreten İmamoğlu İnşaat, son projesi Zigana Panora 365’i de bitirdi...

Büyükçekmece Favorist Göl Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Gül İnşaat tarafından Büyükçekmece'de yükselen Favorist Göl Evleri'nde peşinde yüzde 25 indirim fırsatı devam ediyor. Favorist Göl Evleri ne kadar? Favorist Göl Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Türkiye ekonomisi yüzde 5.7 büyüdü! Büyümeye en büyük katkı inşaat sektöründen geldi!

Türkiye ekonomisi enflasyon, vergi zamları, inşaat ve seçim harcamalarının etkileriyle 2024 yılının ilk 3 ayında yüzde 5.7 büyüdü. Büyümeye en büyük katkı yüzde 11.1’le inşaat sektöründen geldi.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

Büyükşehirlerde en çok taşınan ilçeler belli oldu! İşte göç hareketliliğinin nedeni...

Büyükşehirlerde yaşanan göç hareketliliği son iki senenin en yüksek seviyesine çıktı. Peki, insanlar neden büyükşehirlerden göç ediyor? İşte detaylar...

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Büyükçekmecenin en gözde projesi: Zigana Panora 365 Haberi

Büyükçekmecenin en gözde projesi: Zigana Panora 365

“Yıllar önce küçük bir ahşap atölyesinde başlayan yolculuğumuzu, bugün çağdaş Türkiye’nin modern yüzünü yansıtan hatırı sayılır büyüklük ve nitelikte modern projelerle sürdürmek, bize sonsuz bir mutluluk ve kıvanç yaşatmaktadır.” Bu söz İmamoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ait. Ekrem İmamoğlu, genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atmış bir işadamı. Üstelik sadece iş dünyasındaki çalışmalarıyla değil aynı zamanda siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle de tanınan bir isim. İmamoğlu, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Beylikdüzü’nde kendine özgü mimarisi ve her türlü ihtiyaca cevap veren sosyal alanlarıyla modern butik konutlar üretiyor. İmamoğlu’nun son projesi ise Zigana Panora 365. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ilhan Cihaner ve Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) başta olmak üzere siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin katılımıyla...