27 / 04 / 2024

Çağatay Özdoğru kim

Çağatay Özdoğru kim

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian boşanma sonrasında parti için ada kiralayacak.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Çağatay Özdoğru kim Haberi

Çağatay Özdoğru kim

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.


George Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından 2006 yılından bugüne kadar 60 kişiye verilen “Seçkin Mezunlar” ödülü, bu yıl 6 mezun ile birlikte Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’ya da verildi. ABD’nin Washington şehrinde Ritz-Carlton Oteli’nde gerçekleşen ödül törenine, topluluğunun üyeleri ve pek çok davetli de...